Τελευταία Νέα

28/5/14

Βέροια : Τέλος ο Δημήτρης Αμαραντίδης, απέκτησε τους Τσάβι Τζινάρ και Χοκίν Εσπάρθα!

Οι Τσάβι Τζινάρ και Χοκίν Εσπάρθα αποτελούν την αρχή του ισπανικού μοντέλου που προανήγγειλε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βέροια Γιώργου Αρβανιτίδη. "Αντίο" από Αμαραντίδη.
Η αρχή του ισπανικού μοντέλου που προανήγγειλε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βέροια Γιώργου Αρβανιτίδη που θα χαρακτηρίσει την «Βασίλισσα του βορρά» στη νέα αγωνιστική περίοδο έγινε με τους Τσάβι Τζινάρ και Χοκίν Εσπάρθα. Αμφότεροι οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές συμφώνησαν χθες με την διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια και δεν αποκλείεται στην διάρκεια της ημέρας να λάβει χώρα και το τυπικό μέρος της υπόθεσης με την σχετική τους ανακοίνωση.
Ο 27χρονος τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μπελάρες και ο 26χρονος μέσος της Θαμόρα που το 2013 είχε αγωνιστεί σε 8 παιχνίδια της Super League με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να υπογράψουνε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Βέροια.
Παράλληλα γίνονται κινήσεις για την απόκτηση βασικών μπακ, κεντρικών αμυντικών, επιθετικών και δύο μεσοεπιθετικών. Συνολικά αναμένεται να υπάρξουν περίπου ακόμη 10 μεταγραφικές κινήσεις ξέχωρα από τους νεαρούς που θα υπογράψουν από την Κ-20. Όπως ισχύει και με τον τρίτο τερματοφύλακα της νέας αγωνιστικής που θα είναι ο Βασιλειάδης.
Μια 11άδα αποχωρήσεων με Αμαραντίδη.
Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Δημήτρης Αμαραντίδης θα παρέμενε στο ρόστερ της Βέροιας και τη νέα αγωνιστική περίοδο τελικά αυτό δεν θα συμβεί σε αντίθεση με τον Γιώργο Καντιμοίρη.
Ο 27χρονος δυναμικός αριστερός μπακ μετά από την συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με τους ιθύνοντες της ομάδας δεν κατέληξαν σε συμφωνία με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.
Με την εξέλιξη αυτή ο Αμαραντίδης γίνεται ο 11ος παίκτης που λύνει το συμβόλαιό του με τους «κυανέρυθρους» μετά από τους Αναστασόπουλο, Τζημογιάννη, Σισοκό, Μπάρμπα, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Τραπ, Κομόλοφ, Γκιγέρμο και Γκονσάλβες.
Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί με τους Τζόναθαν Λόπεζ, Ζεζίνιο και Σιόντης σε αντίθεση με τον Γιώργο Καντιμοίρη. Κι αυτό γιατί οι διαπραγματεύσεις του έμπειρου τερματοφύλακα με τη διοίκηση της ΠΑΕ είναι σε καλό δρόμο για υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου