Τελευταία Νέα

30/5/14

Skoda Ξάνθη - Εθνική Ενόπλων4-1(ΦΙΛΙΚΟ).

«Γκαζιάρα» στο μπαράζ η Ξάνθη
Η Skoda Ξάνθη έδειξε πανέτοιμη για το μπαράζ παραμονής στην κατηγορία επικρατώντας με 4-1 και στο τελευταίο της φιλικό.
Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της έδωσε η SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Παρασκευής αντιμετωπίζοντας την Εθνική Ενόπλων. Ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών τους λίγες μέρες πριν τον αγώνα μπαράζ με τον 3ο του πρωταθλήματος ανόδου της Football League.
Η SKODA ΞΑΝΘΗ που ξεκίνησε το παιχνίδι με τους: Κυριακίδη, Μπέρτο, Βάλλα, Γούτα, Τσαμούρη, Βασιλακάκη, Φλίσκα, Μάνταλο, Μαρίν, Κάλβο και Σολτάνι.
 Κατά τη διάρκεια του αγώνα έπαιξαν και οι: Τσέμα, Χοσέμι, Ράνος, Σουάρεζ, Τριάδης, Κολλαράς, Νάκας, Παπαδημητρίου.
Eπικράτησε με 4-1 χάρη στα τέρματα που πέτυχαν οι :Μάνταλος (12’), Σολτάνι (30’), Μαρίν (58’) και Τριάδης (80’).
Στην βασική 11άδα της Εθνικής Ενόπλων ήταν οι: Λυμπερόπουλος, Μπέριος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Αρκούδας, Μαργαρίτης, Μητρόπουλος, Καλτσάς, Κίτσιου, Λυκογιάννης και Μπουγατσιάς ενώ έπαιξαν και οι Γιαννακόπουλος, Ηρακλής, Μητροφάνης, Αυλωνίτης, Δεληζήσης, Πασάς, Τσιλιγκίρης, Θάνος, Ρουμπουλάκος και Αργυρόπουλος.
Ο Υποπλοίαρχος της Εθνικής Ενόπλων και αρχηγός της αποστολής κ. Καλαϊτζίδης είπε:
«Με μεγάλη μας χαρά δεχθήκαμε την πρόσκληση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ για την πραγματοποίηση του σημερινού φιλικού αγώνα. Είναι μεγάλη τιμή που η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ επέλεξε την Εθνική Ενόπλων σαν τελευταίο αντίπαλο στην πρόβα τζενεράλε πριν από τον σημαντικό αγώνα μπαράζ για την παραμονή στη Superleague.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και ιδιαίτερα τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο για την άψογη φιλοξενία στο ξενοδοχείο Le Chalet και την επίλυση οποιουδήποτε έκτατου προβλήματος παρουσιάστηκε. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου