Τελευταία Νέα

1/7/14

Στη Ελλάς Βερόνα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος!

Χριστοδουλόπουλος Μπολόνια
Παίκτης της Ελλάς Βερόνα θα είναι για την επόμενη τριετία ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος ενημέρωσε πως αφήνει την Μπολόνια και συνεχίζει εκεί.
Αφήνει την Μπολόνια και μετακομίζει στην Ελλάς Βερόνα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής άσος ενημερώθηκε πως για την επόμενη τριετία θα αγωνίζεται εκεί, γνωστοποιώντας με τη σειρά του ο ίδιος για την εξέλιξη στην καριέρα του, χωρίς πάντως να έχουν γίνει γνωστό το πόσα χρήματα θα λαμβάνει.
Στην Βερόνα αγωνίζεται και ο Λούκα Τόνι, ενώ πιθανότατα θα είναι συμπαίκτης και του Βαγγέλη Μόρα, ο οποίος πάντως ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο. Όπως και να 'χει, θα παίζει στη Serie A και τη νέα σεζόν ο Χριστοδουλόπουλος.

H ανακοίνωση:
Η Ελλάς Βερόνα ανακοινώνει πως έχει αποκτήσει από την Μπολόνια τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο". Το εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι πως η ανακοίνωση υπάρχει και στα ελληνικά έστω κι αν δε βγαίνει κανένα νόημα.
Από εκεί και πέρα, μπορεί να μην υπάρχει ενημέρωση για τη διάρκεια του συμβολαίου του, όμως, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα ο 27χρονος έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου