Τελευταία Νέα

27/7/14

Πανθρακικός-Ασντότ 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 της Ασντόντ από το Ισραήλ στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στην Πολωνία όπου προετοιμάζεται η ομάδα της Κομοτηνής.
Δύο στα δύο για τον Πανθρακικό στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στην Πολωνία με τους παίκτες του Άκη Μάντζιου να επικρατούν την Κυριακή το πρωί της Ασντόντ με 1-0 χάρη σε τέρμα του Μπαϊκαρά στο 57'. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι πως ο Φερνάντες έπιασε πέναλτι με το σκορ στο 0-0.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
"Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι έδωσε το πρωί της Κυριακής ο Πανθρακικός αντιμετωπίζοντας την Ασντότ από το Ισραήλ που την περσινή αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου που συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πολωνία παρουσιάστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι σοβαρή, χωρίς να υποπέσει σε πολλά λάθη και κρατώντας τους αντιπάλους σε μεγάλο μέρος της αναμέτρησης μακριά από την εστία.

Αναφορικά με το παιχνίδι ο Πανθρακικός είχε, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας προσπαθώντας να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Λίγο μετά την εκπλήρωση του 10λεπτου ο Ιγκόρ έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 15ο λεπτό οι Ισραηλινοί κέρδισαν αυστηρό πέναλτι την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε να χτυπήσει ο Μπέλο αλλά ο Φερνάντες απέκρουσε.
Νωρίτερα ο διαιτητής δεν είχε καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Πανθρακικού σε καταφανέστατο τράβηγμα μέσα στην μικρή περιοχή με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να είναι έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές με τους προπονητές των ομάδων να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές θέλοντας έτσι να μοιράσουν τον χρόνο συμμετοχής αλλά και να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα.
Στο 57ο λεπτό της συνάντησης ο Ιγκόρ σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε αμυντικό και κατέληξε στον Λαδάκη που με την δική του σειρά έστρωσε στον Μπαικαρά και αυτός με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Λίγο πριν την λήξη της συνάντησης χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Πανθρακικό να διπλασιάσει τα τέρματα του αλλά το γύρισμα του Χασομέρη στον Λίτσκα (ήταν μόνος του μπροστά σε άδεια εστία) βρήκε την τελευταία στιγμή σε αμυντικό με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει κόρνερ.

Πανθρακικός: Φερνάντες, Χρήστου, Παπαγεωργίου, Σερφά, Εμπόου, Μεχία, Καθάριος, Γκιγιέρμο, Μπαικαρά, Ντιγκινό, Ιγκόρ.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Αθανασιάδης, Ζδράβος – Ρίζος, Σαμπάτ, Λαδάκης, Τριανταφυλλάκος, Χασομέρης, Τσουμάνης και Λίτσκας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου