Τελευταία Νέα

22/8/14

Ολυμπιακός : Στην Μπενφίκα ο Ανδρέας Σάμαρης!

Η Μπενφίκα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη για τα επόμενα πέντε χρόνια βάζοντας ρήτρα αποδέσμευσης πολλών εκατομμυρίων ευρώ!
Ο 25χρονος μέσος πήγε την Πέμπτη στην Πορτογαλία και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με ρήτρα αποδέσμευσης 45.000.000 ευρώ!

inner

Όπως ανακοίνωσε η Μπενφίκα, ο παίκτης θα ενισχύσει την ομάδα της Λισαβόνας για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τους "αετούς" να έχουν το 100% του ποδοσφαιριστή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα αφού χρειάστηκε να δαπανήσουν 10 εκατ.ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Στο ίδιο κείμενο γίνεται αναφορά στις ομάδες που έχει αγωνιστεί ο Σάμαρης, αλλά και στην παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, με το γκολ απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού.
Στο τέλος της ανακοίνωσης υπάρχει και η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο του παίκτη, η οποία φτάνει τα 45.000.000 ευρώ, ενώ σχετική ανάρτηση έγινε και στο Twitter με τους Πορτογάλους να καλωσορίζουν τον Έλληνα διεθνή σε 4 γλώσσες. Πορτογαλικά, Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά.
Σάμαρης: "Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή"
Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε η πώληση του παίκτη από τον Ολυμπιακό, με τον Ανδρέα Σάμαρη να ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε και τον "ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαρινάκη, τον προπονητή μου κ. Μίτσελ, τη Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και φυσικά τον ασύγκριτο κόσμο του Ολυμπιακού για όσα μου έδωσαν. Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και τον βοηθάει να εξελιχθεί στο κορυφαίο επίπεδο! Εύχομαι στον σύλλογο επιτυχίες και στην Ελλάδα αλλά κυρίως στην Ευρώπη!".
   inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου