Τελευταία Νέα

22/8/14

Εθνική ομάδα μπάσκετ : Kόπηκε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς! Δείτε την τελική δωδεκάδα!

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι ο τελευταίος που "κόπηκε" από την Εθνική ομάδα, η οποία αναμένεται να επιστρέψει από την Κωνσταντινούπολη αύριο (23/8) το πρωί.
H Eθνική μας επικράτησε και στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας, με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να γίνεται ο τελευταίος που "κόβεται" από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως ανακοινώθηκε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
Οι διεθνείς μας αναμένεται να επιστρέψουν από την Τουρκία αύριο (23/8) το πρωί, ενώ το επόμενο ραντεβού είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα στις 25 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ. 
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΟΚ:
"Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει αύριο από την Τουρκία και θα συνεχίσει χωρίς τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, ο οποίος βοήθησε σημαντικά στην πορεία της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.
Η Εθνική Ανδρών επιστρέφει λίγο πριν τις 11π.μ. αύριο και το επόμενο ραντεβού στο ΟΑΚΑ για την τελική ευθεία της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (25/8)".
Η τελική δωδεκάδα είναι: 
Γιάννης Αντετοκούνμπο, Κώστας Βασιλειάδης, Ίαν Βουγιούκας, Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Νικ Καλάθης, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου