Τελευταία Νέα

18/10/14

2η Αγωνιστική Α1 : Άρης - ΠΑΟΚ 31-33 (Διακοπή).

Ντέρμπι της ντροπής
Η απόφαση για την οριστική διακοπή του Άρης - ΠΑΟΚ πάρθηκε στις 19.20, ωστόσο ουδείς ειδοποίησε επ' αυτού τις ομάδες που περίμεναν υπομονετικά στα αποδυτήρια, μέχρι να εμφανιστεί κάποιος να τους πει τι γίνεται. Διαβάστε το χρονικό.
Με 42.1'' να απομένουν για το φινάλε του πρώτου μέρους (το σκορ ήταν 31-33), ο Παναγιώτης Αναστόπουλος οδήγησε τους παίκτες του Άρη και του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια, διατάζοντας τη διακοπή του ντέρμπι! Βλέπετε, ήταν η δεύτερη διακοπή του ματς, μετά την ταμειακή μηχανή που προσγειώθηκε στο παρκέ νωρίτερα και σήμερα το πρώτο... διάλειμμα, ενώ μεσολάβησαν και οι απαραίτητες προειδοποιήσεις.

              
Ο πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης -σε συνεννόηση με τους δύο συναδέλφους του- ζήτησε την άμεση (εντός εικοσαλέπτου, όπως προβλέπει ο κανονισμός) εκκένωση του "Nick Galis Hall". Κάτι που δεν έγινε (ούτε μετά το πέρας μιας ώρας), με τους καθ' ύλην αρμόδιους να "κλείνουν" το φύλλο αγώνα, αλλά... να παραλείπουν να ενημερώσουν τις ομάδες που περίμεναν περί τη μιάμιση ώρα να μάθουν τι θα γίνει.
Λίγο πριν τις 20.00, ο κομισάριος του αγώνα, κ. Τσούλης δήλωσε στο NovaSports3 εξήγησε ότι:
 "σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έδωσαν οι διαιτητές στον Άρη, για την εκκένωση του γηπέδου, οι διαιτητές εξήλθαν στο εικοσάλεπτο, για να διαπιστώσουν ότι οι εξέδρες δεν ήταν επαρκώς εκκενωμένες. Παρ' όλα αυτά και μολονότι υπήρχε και η παράκληση της αστυνομίας, η αρχική προθεσμία των 20', έγινε 45' και μετά μια ώρα. Τότε (στις 19.20) ήταν που "έκλεισε" το φύλλο αγώνα". 
Και τότε ήταν που ειδοποίησε τη γραμματεία για την οριστική διακοπή. Ο κ. Τσούλης ήταν ο πρώτος που εξήλθε του γραφείου όπου πάρθηκε η απόφαση για τη διακοπή, για αυτό και δεν υπήρχε ενημέρωση νωρίτερα.


                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου