Τελευταία Νέα

29/10/14

2η Aγωνιστική 5ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Ατρόμητος - Πανθρακικός 1-1

Ατρόμητος και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με την ομάδα της Κομοτηνής να μένει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης, δεδομένου ότι την τελευταία αγωνιστική ΑΕΚ και Ατρόμητος αγωνίζονται μεταξύ τους.
Το γκολ του Ανδρέα Τάτου στο 78' δεν ήταν αρκετό να δώσει στον Ατρόμητο τη νίκη με απέναντι στον Πανθρακικό, με τον Μπαϊκαρά να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα και να κρατά ζωντανή την ομάδα του στο κυνήγι της πρόκρισης αν κερδίσει τον ουραγό Ηρακλή Ψαχνών την τελευταία αγωνιστική, με δεδομένο ότι ΑΕΚ και Ατρόμητος που προπορεύονται της βαθμολογίας, αγωνίζονται μεταξύ τους.
Στο Περιστέρι ο γηπεδούχος Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά, προσπαθώντας να επιβάλλει το ρυθμό του, κυρίως με τις διεισδύσεις του Ούμπιδες στην περιοχή του Πανθρακικού, που όμως κοβόταν πάντα από τους φιλοξενούμενους αμυντικούς.
Μετά από δέκα λεπτού μέτριου έως κακού παιχνιδιού, ο Τάτος θα δοκιμάσει το σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα όμως να περνά έξω από τα δοκάρια του Αθανασιάδη.
Ο Ατρόμητος θα φτάσει στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία μετά το πέρας μισής ώρας αναμέτρησης, με τη σημαντική αρωγή ενός ποδοσφαιριστής του Παναθρακικού, του Έμποου, που στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, το έκανε άτσαλα, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεσή τους με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τον Κοντοέ, ένα λεπτό μετά την έναρξή του, να επιχειρεί σουτ από πλάγια αριστερά, αλλά η μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Πίτου Γκαρσία θα βάλει ξανά δύσκολα στον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, αλλά εκείνος έστω και δύσκολα απομάκρυνε την μπάλα μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργεντινού.
Φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές και την ίδια κατάληξη εξελίχθηκε και δέκα λεπτά αργότερα, με τον Πανθρακικό να περιορίζεται σε ένα παθητικά αμυντικό ρόλο και να προσπαθεί να δημιουργήσει κάτι καλό, βασιζόμενος σε τυχόντα λάθη του Ατρομήτου.
Η υπεροχή του Ατρομήτου θα καρποφορήσει στο 78ο λεπτό όταν ο Ανδρέας Τάτος με εξαιρετικό σουτ θα νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού και θα ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους.
Κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, δέκα λεπτά αργότερα ο Χασομέρης θα εκμεταλλευτεί την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και θα ισοφαρίσει για την ομάδα της Κομοτηνής, που διατηρεί ακέραιες τις πιθανότητές της για πρόκριση στον επόμενο γύρο, συναρτήσει του αποτελέσματος του άλλου αγώνα, μεταξύ Ατρομήτου και ΑΕΚ.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Περιστερίου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:  Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Ταυλαρίδης, Γεωργίου (85' Παπασπύρος), Πίτου Γκαρσία (90'+1' Λημνιός), Κιβρακίδης, Καραμάνος, Ούμπιντες (69' Φάμπιο), Τάτος, Αγκουαζί.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Γκιγιέρμο (53' Μπαϊκαρά), Χασομέρης, Τσουμάνης, Καθάριος, Μεχία, Εμπόου, Οκάτσι (65' Τριανταφυλλάκο, Αράμπα, Ποτουρίδης.
ΓΚΟΛ: 78' Τάτος /  88' Χασομέρης.

                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου