Τελευταία Νέα

29/10/14

2η Aγωνιστική 6ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Εργοτέλης-Βέροια 0-2

Βέροια
Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου εξασφάλισε η Βέροια, η οποία με το 0-2 σε βάρος του Εργοτέλη προκρίθηκε στους ''16'' της διοργάνωσης. Βεργώνης (10') και Μπαργκάν (64') τα γκολ της ''Βασίλισσας του Βορρά''.
Δύο νίκες σε δύο παιχνίδια για τη Βέροια στον 6ο όμιλο της β' φάσης του Κυπέλλου και... πρόκριση στον επόμενο γύρο. Η ομάδα του Κάρλος Γκρανέρο έφυγε νικήτρια (0-2) από το Ηράκλειο, επικρατώντας του Εργοτέλη.
Μόλις στο 10' οι ''κυανέρυθροι'' άνοιξαν το σκορ (0-1), όταν από εκτέλεση κόρνερ του Βάσκες από δεξιά, ο Βεργώνης από κοντά έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καβουσάκη. Στο 23' οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, αλλά η εκτέλεση φάουλ από τον Βλαχοδήμο έφυγε άστοχα εκτός εστίας. Στο 32' Ο Μπογκντάνοφ προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά η δική του εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Τόρες να πέσει στη γωνία του και να αποκρούσει.
Στο 45' οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Νόσκοβιτς, ο οποίος σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η Βέροια με με ψιλοκρεμαστό σουτ του Μπαργκάν αριστερά και έξω από την περιοχή νίκησε τον γκολκίπερ του Εργοτέλη και έγραψε το 0-2 για τη Βέροια. Το συγκρότημα της Ημαθίας μετά το 4-1 σε βάρος της Ερμιονίδας έφτασε τους έξι βαθμούς και πέρασε ως πρώτη στην επόμενη φάση. Ο Εργοτέλης θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσει και αυτός το εισιτήριο για τους ''16''.
Συνθέσεις:
Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Σαϊνάτι, Παντελάκης (61' Γιουσούφ), Πίτσος, Στράους, Μπογκντάνοφ, Λεονάρντο, Βλαχοδήμος (61' Μπρούνο), Μπαμ Μπαμ (80' Κούρεζ), Νόσκοβιτς
Βέροια (Κάρλος Γκρανέρο): Tόρρες, Τσιάμης (66' Εσπάρθα), Όστοϊτς, Καλί, Καταλά, Βεργώνης, Σεντρίκ (67' Παυλίδης), Βάσκες, Κατίδης (73' Χασελμπάινκ), Μπεν, Μπαργκάν.

                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου