Τελευταία Νέα

1/11/14

9η Aγωνιστική Super League : Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Πλατανιάς-ΠΑΣ

Παιχνίδι με λιγοστές φάσεις στα Περιβόλια ανάμεσα σε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, που ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (0-0). Δοκάρι είχε ο Τσουράκης στο 21'. Τους δέκα βαθμούς σε οκτώ ματς έφτασαν οι δύο ομάδες.

"Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη''. Αυτή ήταν η εικόνα του αγώνα ανάμεσα στον Πλατανιά και τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια, που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Σταθόπουλος (Ηλείας).

Συνθέσεις:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Χριστόπουλος): Ολιμπά - Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης - Τετέ (74' Μαχαμάτ), Αγκιλέρα - Τσουράκης, Μενδρινός, Ζιλβάν (84' Φιγκέιρα)- Ναζλίδης (66' Τόρες).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης - Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (75' Ναδάλες) - Τσουκαλάς, Χαρίσης (55' Γιάκος), Λίλα - Ακόστα, Τσάβες, Ίλιτς (46' Σαπαλίδης).

Κάρτες: Δημήτρης (27') - Χαρίσης (15'), Μιχαήλ (68').

Ανασκόπηση αγώνα:
Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις νίκες ο Πλατανιάς, μετά το την εντός έδρας επικράτηση επί της Ξάνθης και το ''διπλό'' στην Κέρκυρα. Οι Χανιώτες δεν βρήκαν λύσεις στη γραμμή κρούσης και έμειναν στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στα Περιβόλια. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με σκοπό να κρατήσουν απαραβίαστες τις εστίες τους και ως προς αυτό τα κατάφεραν περίφημα. Οι ''ερυθρόλευκοι'' είχαν υπεροχή στο πρώτο μισό και έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, στο 21', όταν το σουτ του Τσουράκη βρήκε το δοκάρι. Αυτή επί της ουσίας ήταν η καλύτερη στιγμή σε ολόκληρο το 90λεπτο. Στο πρώτο 45λεπτο οι Ηπειρώτες επιχειρούσαν να βγουν στην αντεπίθεση με τον Τσάβες, αλλά και αυτός σε καμία στιγμή δεν πραγματοποίησε ολοκληρωμένη προσπάθεια.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όχι όμως ότι πραγματοποίησαν κάποια κλασική ευκαιρία. Μονάχα κάποια μακρινά σουτ, που δεν ανησύχησαν τον Ολιμπά. Οι αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές, Χριστόπουλος και Πετράκης, δεν βοήθησαν στο να αλλάξει η εικόνα του ματς, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου