Τελευταία Νέα

18/2/15

*18η Aγωνιστική Super League : Εργοτέλης - Πανιώνιος 2-2

Αργυρόπουλος - Καλέ
Ο Εργοτέλης βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο Ηράκλειο από τον Πανιώνιο, αλλά βρήκε το κουράγιο να ισοφαρίσει (2-2). Οι ''κυανέρυθροι'' απέτυχαν να ξεφύγουν στο +6 από τους Κρητικούς, για τους οποίους σκόραρε ο Ολαϊτάν έναν χρόνο μετά.
Αποτέλεσμα που επί της ουσίας δεν ευνοεί ούτε τον Εργοτέλη ούτε τον Πανιώνιο είναι το 2-2 στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 18ης αγωνιστικής της Superleague. Αυτό γιατί οι μεν Ηρακλειώτες έμειναν πίσω στην προσπάθεια που κάνουν να ξεφύγουν από τις θέσεις του υποβιβασμού.
Οι δε Νεοσμυρνιώτες γιατί δεν κράτησαν το προβάδισμα μετά τα δύο γκολ που σημείωσαν, αλλά και γιατί σπατάλησαν την ευκαιρία να απομακρυνθούν κι άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία αυτή. Σημειώνεται ότι ντεμπούτο στον πάγκο του Εργοτέλη έκανε ο Γιάννης Ματζουράκης.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: ''Θ. Βαρδινογιάννης''.

Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου).

Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κοντιζάς (Πειραιά).

Συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Ματζουράκης): Σαράνοφ, Τζανακάκης (85' Σολάρι), Λουβιόν, Γκορκς, Λυκογιάννης, Γκέντσογλου (46'Ολαϊτάν), Μπόε Καν, Καλέ (66' Χαλκιαδάκης), Γιουσούφ, Χουλά, Τζίλας.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μητρόπουλος, Φούντας (70' Κολοβός), Μπουμάλ (90'+3' Κ. Γκέζος), Αργυρόπουλος, Μπακασέτας (77' Ιμπαγάσα), Γιάννου.

Γκολ: Μπόε-Καν (36'), Ολαϊτάν (73') - Τζανακάκης (αυτ. 5'), Φούντας (29').

Κάρτες: Ουλά (44'), Λυκογιάννης (67') - Τασουλής (36'), Παπαδόπουλος (36'), Μπακασέτας (55'), Ιμπαγάσα (79'), Κόρμπος (81'), Αργυρόπουλος (87').

Ανασκόπηση αγώνα:


Κάτω από αρκετό αέρα και βροχή ξεκίνησε η αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο στο ''Γεντί Κουλέ''. Για την ομάδα της Νέας Σμύρνης η αρχή ήταν ευχάριστη, καθώς μόλις στο 5' το αυτογκόλ του Τζανακάκη την έβαλε μπροστά στο σκορ, ύστερα από γύρισμα του Φούντα. Ο τελευταίος επιχείρησε να διπλασιάσει άμεσα τα γκολ για τους ''κυανέρυθρους'', αλλά το σουτ από το ύψος της περιοχής υποχρέωσε τον Σαράνοφ σε θεαματική επέμβαση. Τα κατάφερε τελικά στο 29'. Μετά από τραγικό κοντρόλ του Τζανακάκη, ο Φούντας έκλεψε τη μπάλα, πλάσαρε σωστά τον Σαράνοφ και έγραψε το 0-2. Ο Εργοτέλης κατάφερε να μπει ξανά στο ματς προτού λήξει το πρώτο ημίχρονο. Ο Ουλά κέρδισε πέναλτι, μια και ο ρέφερι εκτίμησε ότι τον ανέτρεψε ο Παπαδόπουλος. Ο Γάλλος δεν αστόχησε και έκανε το 1-2.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ματζουράκης έριξε στο ματς τον Ολαϊτάν, στην προσπάθειά του να κάνει πιο επιθετικό τον Εργοτέλη. Η πρώτη καλή στιγμή στο β' μέρος, ωστόσο, καταγράφηκε στο 63', όταν ο Νιγηριανός έκανε το σουτ με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει. Στο 74' πάντως δεν αστόχησε. Πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κοντινή προβολή ισοφάρισε σε 2-2. Στο τελευταίο τέταρτο οι Κρητικοί πίεσαν για το τέρμα που θα τους έδινε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο, όμως ο Πανιώνιος κατάφερε να κρατήσει το 2-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου