Τελευταία Νέα

23/2/15

25η Aγωνιστική Super League : Εργοτέλης - Ατρόμητος 1-2

                                      Ατρόμητος

Σπουδαία νίκη για τον Ατρόμητο στο ''Γεντί Κουλέ''. Οι Περιστεριώτες επικράτησαν με 2-1 του Εργοτέλη στο ματς που έριξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Superleague.
 Με γκολ του Μαρσελίνιο στο 86' ο Ατρόμητος απέδρασε με πολύ σημαντικό τρίποντο από το Ηράκλειο, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Εργοτέλη, ο οποίος μάλιστα προηγήθηκε στο 18' με τον Σολάρι και έπαιζε από το 16' με αριθμητικό πλεονέκτημα.
Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Νιόπλια δεν τα έβαψαν μαύρα, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και έκαναν την ανατροπή. Ο Νίκος Νιόπλιας έφτασε στο 2x2 στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου, την ίδια ώρα που ο Εργοτέλης εξακολουθεί και παραμένει σε δύσκολη θέση.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: ''Θ. Κολοκοτρώνης''.

Διαιτητής: Γ. Κομίνης (Θεσπρωτίας).

Βοηθοί: Χ. Μαγιάννης (Άρτας), Π. Σταθόπουλος (Ηλείας).

4ος: Π. Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

Συνθέσεις:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γ. Ματζουράκης): Σαράνοφ, Λουβιόν, Γκοργκς, Λυκογιάννης, Μποέ, Κοζορώνης (62' Χαλκιαδάκης), Γιουσούφ, Ουλά, Σολάρι (81' Τζίλας), Ολαϊτάν (69' Καλέ), Ρέντζας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ν. Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κούρος, Δημούτσος, Κατσουράνης, Αγκουαζί (75' Κοντοές), Ούμπιδες, Καράσκο (62' Μαρσελίνιο), Ναπολεόνι (82' Μπρίτο)

Γκολ: Σολάρι (πεν. 18') - Ναπολεόνι (31'), Μαρσελίνιο (86').

Κάρτες: Γιουσούφ (20'), Λουβιόν (29'), Μπόε Καν (36') - Κυβρακίδης (10'), Φυτανίδης (45'+3').

Κόκκινη: Λαζαρίδης (16'), Μπόε Καν (77', δεύτερη κίτρινη).

Ανασκόπηση αγώνα:
Με τους καλύτερους οιωνούς άρχισε το ματς για τον Εργοτέλη. Λάθος γύρισμα του Κούρου, ο Λαζαρίδης δεν πρόλαβε να διώξει, ανέτρεψε τον Σολάρι και δέχτηκε κόκκινη κάρτα στο 16'! Ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση, δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ. Ο τεχνικός του Ατρόμητου αναπροσάρμοσε τα πλάνα του και πέρασε τον Κατσουράνη δίπλα στον Φυτανίδη, στα στόπερ.
Ο Εργοτέλης δεν έδειξε καλή εικόνα στο ματς, δεν εκμεταλλεύτηκε την αποβολή και δέχτηκε πίεση. Οι Περιστεριώτες πείσμωσαν και ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Το 1-1 ήρθε στο 31'. Ο Γιουσούφ έχασε την μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Κατσουράνης έβγαλε τη σέντρα και ο Στέφανο Ναπολεόνι ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά.
Ο Εργοτέλης ανέβηκε στο δεύτερο μισό, αλλά δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Γκορμπούνοφ. Η αποβολή του Μπόε Καν στο 77' άφησε χωρίς καθαρό αμυντικό μέσο τους Κρητικούς, που ''λαβώθηκαν'' στο 86' με το εκπληκτικό γκολ του Μαρσελίνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου