Τελευταία Νέα

27/3/15

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 3-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Νίκησε ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν και οι προπονητές τους να δοκιμάσουν κάποια πρόσωπα είχαν στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν με σκορ 3-1 στο φιλικό που έγινε στο Ρέντη. 

Με σκορ 3-1 επικράτησε ο Ολυμπιακός του Ατρόμητου, στη φιλική αναμέτρηση (διάρκειας 80’) που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. 

Ο Βίτορ Περέιρα και ο Νίκος Νιόπλιας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποιους παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ είχαν και απουσίες, λόγω των υποχρεώσεων που είχαν οι διεθνείς στις εθνικές τους ομάδες. 

Τα γκολ πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο για τους «ερυθρόλευκους» o Φουστέρ και ο Χάρα, ενώ από ένα πέτυχαν στο δεύτερο ο Διαμαντάκος και ο Καράσκο από τους Περιστεριώτες. 

Τα γκολ:

Στο 18’ από σέντρα του Γιαννούλη, ο Φουστέρ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα από νέα σέντρα του Γιαννούλη, ο Χάρα με σουτ διπλασίασε τα τέρματα. Ακολούθησαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, με τους Παπάζογλου (33’), Γεωργίου (40’) και Λαζαρίδη (55’) για να έρθει το 3-0 με τον Διαμαντάκο στο 60’. Με υπέροχο γκολ του Καράσκο από 40 μέτρα που «κρέμασε» τον τερματοφύλακα έγινε το τελικό 3-1 στο 65’. 

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Σαντάνα, Γιαννούλης, Εντινγκά, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Χάρα, Φουστέρ, Διαμαντάκος. 


Αγωνίστηκαν και οι: Γιαννιώτης, Μποτία, Μαζουακού, Βούρος, Λάτσι, Μανθάτης, Ιμπραΐμ. 

Ατρόμητος: Τσέναμο, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Αγκουαζί, Μπρίτο, Μπάλλας, Καράσκο, Γεωργίου, Παπάζογλου. 


Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Νάστος, Δημούτσος, Κοντοές, Μπαστακός, Παπασπύρος. 

Διαιτητής ήταν ο Γιάννης Κάμπαξης (Ευβοίας), με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου και Γιάννη Τουμπακάρη (Αθηνών). Αναπληρωματικός ήταν ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου