Τελευταία Νέα

22/3/15

Αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής η Καστοριά!

Αποχώρησε η Καστοριά

Την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής λόγω οικονομικών προβλημάτων ανακοίνωσε η Καστοριά, με τον ιστορικό σύλλογο να υποβιβάζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς. 

Πρόωρο τέλος είχε η φετινή σεζόν για την Καστοριά, καθώς, ο Μακεδονικός σύλλογος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής λόγω μεγάλων οικονομικών προβλημάτων. 

Η ιστορική ομάδα είχε αρκετές δυσκολίες, τόσο οικονομικής όσο και αγωνιστικής φύσεως, με τον πρόεδρό της να έχει παραιτηθεί και τον σύλλογο να μην έχει χρήματα ούτε για να ταξιδέψει. 

Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές ήταν διατεθειμένοι να το πάνε μέχρι τέλος, έτσι ώστε η ομάδα τους να καταφέρει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα και να «πέσει» εντός γηπέδου (ήταν έτσι κι αλλιώς τελευταία στη βαθμολογία). 

Όμως, οι προσπάθειες ανθρώπων του συλλόγου να συγκεντρωθούν χρήματα έστω για να μπορεί η Καστοριά να ταξιδεύει για να αγωνίζεται, δεν έπιασαν τόπο και ως εκ τούτου, πάρθηκε η σκληρή απόφαση να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να υποβιβαστεί στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς για δεύτερη φορά στην ιστορία της, ύστερα από τη σεζόν 2012/13. 

Αυτό θα έχει και επιπτώσεις την επόμενη σεζόν (πρόστιμο και αφαίρεση έξι βαθμών), αν και αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς, πρωταρχικός στόχος της διοίκησης είναι να βρει κάποιον επενδυτή να αναλάβει την ομάδα έτσι ώστε να μπορέσει ξανά η Καστοριά να σταθεί στα πόδια της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου