Τελευταία Νέα

19/4/15

31η Aγωνιστική Super League : Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Μια… χαρά το ΠΑΣ!
Εκπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα με τις δυο ομάδες να μένουν στο 1-1 και η μάχη για τα playoffs παραμένει ανοιχτή.
Μοιρασμένο ματς στο Περιστέρι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχει 2-3 γκολ, όμως ο εκπληκτικός Γκορμπούνοφ κράτησε τον Ατρόμητο ζωντανό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Παπάζογλου άλλαξε τις ισορροπίες και οι γηπεδούχου ισοφάρισαν, ενώ στο τέλος θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Περιστερίου.

Διαιτητής: Ιωαννίδης (Αργολίδας).

Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών), Βερρής (Λέσβου).

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος (Παπάζογλου 46'), Ουμπίδες, Μαρσελίνιο (Μπρίτο 63'), Ναπολεόνι (Καράσκο 79').

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Χαρίσης (Γιάκος 79'), Τσουκαλάς, Κοροβέσης (Μπέριος 53'), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (Σαπαλίδης 65').
Γκολ: Πίτου Γκαρσία (84' σουτ) -- Τσάβες (13' σουτ).

Κάρτες: Τζημόπουλος (κίτρινη 26'), Ναδάλες (κίτρινη 47'), Φυτανίδης (κίτρινη 48'), Μπρίτο (κίτρινη 65'), Ίλιτς (κίτρινη 77'), Τσάβες (κίτρινη 92').

Ανασκόπηση αγώνα:

Ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε πολλές φάσεις για γκολ (κυρίως για τους φιλοξενούμενους), φυσικά γκολ και έναν εκπληκτικό τρόπο με τον οποίο έφευγαν στην αντεπίθεση οι παίκτες του ΠΑΣ.
Δίχως υπερβολή, το πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε άνετα να έληγε 0-2 ή ακόμα και 0-3 αν οι παίκτες του Πετράκη ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική ενέργεια. Τσάβες, Μανιάς, Δημούτσος και Τζημόπουλος έφτασαν περίπου 5-6 φορές φάτσα με το τέρμα, όμως είτε η μπάλα έφευγε άουτ, είτε εξουδετέρωνε ο καταπληκτικός Γκορμπούνοφ.
Το σκορ άνοιξε η ομάδα των Ιωαννίων στο 13ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ναδάλες από τα αριστερά, ο Τσάβες ολομόναχος στην περιοχή πλάσαρε πάνω στην κίνηση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή, έκανε 2-3 φάσεις, όμως μόνο ο Ναπολεόνι δεν έφτανε. Στο πρώτο μέρος τουλάχιστον.
Αλλαγή σκηνικού και γκολάρα.
Άλλο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Η αλλαγή του Δημούτσου με τον Παπάζογλου έδωσε βάθος στην επίθεση των γηπεδούχων που έχασαν 2-3 καλές στιγμές στο ξεκίνημα της επανάληψης.
Όσο περνούσε ο χρόνος οι παίκτες του Νιόπλια πίεζαν ασφυκτικά τους αντιπάλους τους και έφεραν τελικά το ματς στα ίσα στο 84ο λεπτό με ένα ασύλληπτο σουτ του Πίτου Γκαρσία. Μάλιστα ο Πίτου είχε ένα ακόμα καλό σουτ στην επόμενη φάση, με τον Βελλίδη να διώχνει σε κόρνερ.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να χάνει μία καλή ευκαιρία για το 2-1, όμως το πλασέ του Καράσκο πέρασε αργά και βασανιστικά άουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου