Τελευταία Νέα

18/4/15

31η Aγωνιστική Super League : Skoda Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1

Ο Εργοτέλης πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ξάνθης με 1-0 χάρη στο γκολ-πέναλτι του Τζίλας στο 66ο λεπτό. Με δέκα παίκτες οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Παπάζογλου.
Λίγο πριν την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένο Ολουμπάγιο Αντεφεμί που "έφυγε" από τη ζωή πριν τέσσερα χρόνια σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Στο παιχνίδι μας τώρα, η Ξάνθη πραγματοποίησε τη χειρότερη της εμφάνιση τη φετινή περίοδο και σωστά ηττήθηκε από τον Εργοτέλη που ελπίζει πλέον βάσιμα σε παραμονή.

Η ταυτότητα του αγώνα:


Γήπεδο: Skoda Xanthi Arena.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραϊσαρίδης (Πιερίας).

Συνθέσεις:

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Παπάζογλου, Καρυπίδης, Γουάλας, Παπαστεριανός (Κλέιτον 46'), Φλίσκας, Φερνάντεθ (Ομποντό 71'), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Καπετάνος (Ράνος 46').

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Σαράνοφ, Μποέ, Καζναφέρης, Τζανακάκης, Καλέ (Χαντί 88'), Γκοργκς, Πίτσος, Λουβιόν, Χαλκιαδάκης, Τζίλας (Γκέντσογλου 76'), Ολαϊτάν (Ουλά 60').

Γκολ: Τζίλας (πέναλτι 66').

Κάρτες: Ολαϊτάν (32' κίτρινη), Παπάζογλου (40' κίτρινη) - (κόκκινη, 2η κίτρινη 65'), Ομποντό (κίτρινη 78'), Μπέρτος (κίτρινη 84').

Ανασκόπηση αγώνα:

Κακό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο για να καταλάβετε, στα πρώτα 35 λεπτά είχαμε 50 λάθη! Έτσι η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 39ο λεπτό, όταν ο Καλέ συνδυάστηκε ωραία με τον Χαλκιαδάκη, ο τελευταίος του την έδωσε πάλι, όμως ο Καλέ άργησε να πλασάρει τον Κυριακίδη.
Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 42' με τον Παντελή Καπετάνο, όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος.
Τα πάντα άλλαξαν.
Αναφερόμαστε στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δυο ομάδες μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση, ενώ ο Λουτσέσκου πέρασε μέσα τον Κλέιτον. Πρώτη καλή στιγμή πάντως είχαμε για τον Εργοτέλη στο 54ο λεπτό με τον Τζίλας ο οποίος σούταρε από πλάγιο θέση.
Στο 65ο λεπτό ο Τάσος Παπάζογλου ανέτρεψε στην περιοχή τον Γκοργκς και ο διαιτητής σωστά έδωσε την παράβαση και τη δεύτερη κίτρινη στον Έλληνα αμυντικό! Ο Τζίλας από τα 11 βήματα έκανε το 0-1 για τον Εργοτέλη στο 65'.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο Εργοτέλης κράτησε έξυπνα τη μπάλα και δεν κινδύνευσε από την Ξάνθη. Μάλιστα οι παίκτες των Ακριτών δεν έδειχναν να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου