Τελευταία Νέα

19/6/15

Ατρόμητος : Ανανέωσε ο Γιάννης Κοντοές!

Κοντοές
Στον Ατρόμητο μέχρι το 2017 θα παραμείνει και ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του το πρωί της Παρασκευής.
Κατοικος Περιστερίου θα παραμείνει ο Γιάννης Κοντοές! Ο Ατρόμητος κρατά έναν ακόμα ποδοσφαιριστή "πολυεργαλείο" που μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.
Ενδιαφέρον έχει να δούμε τώρα αν θα παραμείνει και ο Νάστος. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον αρχηγό, όμως όλα θα εξαρτηθούν από την οικονομικό πρόταση που θα γίνει. Μία από τα ίδια ισχύουν και για τον Φυτανίδη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Γιάννης Κοντοές θα συνεχίσει μαζί μας για τα επόμενα δύο χρόνια!"
Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο σάιτ της ΠΑΕ: 
"Όταν ήρθα πέρσι στον Ατρόμητο, είχα δηλώσει ότι η αίσθηση μου ήταν πως θα μείνω περισσότερα χρόνια απ’ όσο σε άλλες ομάδες,  κάτι που αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.
Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη για την ομάδα  και για εμένα, αλλά μας βγάζει πιο δυνατούς έχοντας εκπληρώσει κάποιους στόχους. Εύχομαι να τους ολοκληρώσουμε στη νέα σεζόν πρωτίστως με την πρόκριση μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και διατηρώντας τα κεκτημένα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ο πρόεδρος κ. Σπανός, ο τεχνικός διευθυντής κ. Αγγελόπουλος και ο προπονητής κ. Γρηγορίου με γεμίζει αυτοπεποίθηση  αλλά και με αίσθημα ευθύνης για να κάνω το καλύτερο δυνατό και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.
Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό και θα χρειαστούμε τους φιλάθλους μας ακόμη περισσότερο κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι 100% για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου