Τελευταία Νέα

19/6/15

Αστέρας Tρίπολης : Ανακοίνωσε τον Ντουντού!

Ο Ντουντού είναι και επίσημα η τέταρτη μεταγραφική ενίσχυση για τον Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν. 
Το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα από την Λατινική Αμερική έγινε το πρωί της Παρασκευής (19/6) από τον Αστέρα αλλά δεν είναι από την Αργεντινή. Οι κιτρινομπλέ ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 26χρονο Βραζιλιάνο μέσο Ντουντού- που αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ- για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Ντουντού είναι η τέταρτη φετινή μεταγραφή των Αρκάδων καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Απόστολου Γιάννου, Ταξιάρχη Φούντα και Ρασίντ Χαμντανί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα:
"Ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Eduardo dos Santos Lima (Dudu). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 14 Μαρτίου 1989 στη Βραζιλία και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην São Bernardo.
O Dudu Lima υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2018, ενώ συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις του ΑΣΤΕΡΑ για τη σεζόν 2014-2015, όπου και δόθηκε η ευκαιρία στο προπονητικό επιτελείο να αποκτήσει πλήρη εικόνα για τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία".
Ο Βραζιλιάνος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστερά για τη μεταγραφή του: 
"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα μου. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και έκαναν όλα όσα έπρεπε για να έρθω στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό που ξέρω για τον ΑΣΤΕΡΑ είναι ότι εδώ και τέσσερα χρόνια παίζει στην Ευρώπη και στην Ελλάδα είναι μια από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν."

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ DUDU:

2011 RD Brasil - 11
2012 (Α) Σάο Μπερνάρντο - 14
2012 (Β) Τσαπεκοένσε (δανεικός) - 7
2013 Σάο Μπερνάρντο - 6
2014 Σάο Μπερνάρντο - 11
2015 Σάο Μπερνάρντο - 7
Δείτε βίντεο με τον Ντουντού:
                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου