Τελευταία Νέα

19/9/15

Αιολικός - Άρης 1-0 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Άρης ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του στην Μυτιλήνη με 1-0 από τον Αιολικό με τον Τάτο να μην αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Καπνίδης στο 93'. 
Στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του ο Άρης γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Αιολικό στην Μυτιλήνη με τον Τάτο να μην αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Καπνίδης στο 93'.
Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρά το έμπειρο υλικό που διαθέτει και τον Νίκο Αναστόπουλο στην άκρη του πάγκου της θέλει τον χρόνο της για να βρει την χημεία της.
Ο Άρης έχει μπροστά του 15 μέρες για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του και για να διορθώσει τα όποια κακώς κείμενα του σημερινού πρώτου του φιλικού παιχνιδιού.
Μία εύρεση χημείας που θα βοηθήσει στην επίτευξη του ενός και μοναδικού στόχου της χρονιάς. Της ανόδου στην Football League από την Γ΄ Εθνική.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης απείλησε στο πρώτο τέταρτο δύο φορές με τον Τάτο. Στο 1' με το πλασέ του και στο 14' με το συρτό σουτ αλλά μπλόκαρε ο Πουρής. Στο 39' στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του Άρη ο Τζινάρ έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Κερί.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης απείλησε και πάλι πρώτος με τα σουτ στο 47' του Ντούνη και στο 52' του Τάτου που είχε ένα ακόμη στο 59'. Στο 71' όμως ο Αιολικός με την κεφαλιά του Κριπιντήρη άνοιξε το σκορ αφού εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών του Άρη.
Στο 75' η μπάλα από το σουτ του Λάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φυσέκη ενώ στο 93΄ ο Καπνίδης κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Τάτος. Ο Πουρής απέκρουσε, ο Καζναφέρης στην επαναφορά έστειλε την μπάλα άουτ και ο Αιολικός κέρδισε με 1-0 τον Άρη.

ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Tζινάρ (60΄ Φυσέκης), Τσουμάνης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Ραούλ Μπράβο, Καζναφέρης, Μελισσάς (46΄ Καλογέρης), Ν΄ Λουντούλου, Πόι (80΄ Καπνίδης), Παυλίδης (46΄ Ντούνης), Τάτος.
Πήγε να δημιουργηθεί πρόβλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είχε διαρρεύσει στο νησί της Μυτιλήνης οι διοικούντες της ΑΕΛ Καλλονής απειλούσαν με μήνυση για παράβαση καθήκοντος, τους υπεύθυνους που παραχώρησαν το δημοτικό στάδιο για την διεξαγωγή του φιλικού.
Επίσης απειλούσαν τους διαιτητές που θα παίζανε σήμερα με διαγραφή από τις λίστες, αλλά και το Δ.Σ. του Αιολικού με αυτόφωρο. Τελικώς το φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Αιολικού και του Άρη διεξήχθη κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου