Τελευταία Νέα

24/9/15

Νέα Κηφισιά : Ανακοίνωσε τον Κέρβιν Μπρίστολ!

Η Κηφισιά κάνει τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου να είναι έτοιμη για ακόμα μια δύσκολη χρονιά, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κέρβιν Μπρίστολ.
Aκόμα μια μεταγραφή ανακοίνωσε η Κηφισιά, αυτή τη φορά του Αμερικάνου Κέρβιν Μπρίστολ από τη Ντιζόν, όπου και πέρασε το δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κέρβιν Μπρίστολ. Ο Μπρίστολ γεννήθηκε στις 1/9/1988 στις ΗΠΑ, έχει ύψος 2,08 και αγωνίζεται ως σέντερ.
Σπούδασε για δύο χρόνια στο Broward Community College της Φλόριντα ωστόσο λόγω πολύ καλής απόδοσης πήρε μεταγραφή για το Fordham University (NCAA) στο οποίο ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 2012. Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στην Hopsi Polzela στη Σλοβενία και στην Instabulspor (Τουρκία). Την επόμενη χρονιά (2013-2014) υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα MBC Mykolaiv (Ουκρανία) .
Ξεκίνησε την περσινή χρονιά (2014-15) στην Βαλτική Λίγκα και συγκεκριμένα στην ομάδα Krasnye Krylya Samara όπου σημείωσε 7,4 πόντους και 9,6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19 παιχνίδια και πριν ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν αποκτήθηκε από τη Γαλλική Dijon".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου