Τελευταία Νέα

27/10/15

1η Aγωνιστική 5ου ομίλου Κυπέλλου Ελλάδας : Απόλλων Σμύρνης - Παναιγιάλειος 3-1

Θύμισε… Ριζούπολη!

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-1 του Παναιγιάλειου στην Ριζούπολη έχοντας καλύτερη απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.
Παίζοντας αρκετά καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-1 του Παναιγιάλειου στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδας.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ αρκετά νωρίς και παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν πριν τη λήξη του πρώτου μέρος στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμα καλύτερα και πήραν τη νίκη με το τελικό 3-1.
Στο 3' της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Αλμπάνη το οποίο όμως δεν μέτρησε λανθασμένα ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο Σκουλάς από τις Σέρρες. Συγκεκριμένα Αλμπάνης έκανε το πρώτο σουτ ο Πίτκας απέκρουσε, ο Τζιώρας σούταρε ξανά με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε μέσα από τη γραμμή του τέρματος αλλά ο διαιτητής και ο πρώτος βοηθός της αναμέτρησης δεν υπέδειξαν το γκολ.
Δυο λεπτά αργότερα ο Απόλλων απείλησε και πάλι με το σουτ Παρπέξ αλλά η μπάλα έφυγε έξω από την εστία του Πίτκα.
Στο 16' όμως οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με τον Φατιόν να σουτάρει από μακριά την μπάλα να κοντράρει στον Ιωάννου, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Πίτκα.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 35' με πολύ όμορφο συρτό σουτ του Κρισμάρεβιτς από μακριά.
Δυο γκολ ο Απόλλων, δυο αποβολές ο Παναιγιάλειος
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη πίεσαν για να πάρουν και πάλι το προβάδισμα και αυτό ήρθε στο 53'. Σε πλάγιο από τα δεξιά η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν έδιωξε σωστά με την μπάλα να φτάνει στον Συμελίδη ο οποίος από πλάγια έκανε την κεφαλιά και νίκησε για δεύτερη φορά τον Πίτκα.
Στο 81' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Κρισμάρεβιτς και αυτό έκανε πιο δύσκολη την προσπάθεια τους για ισοφάριση.
Μάλιστα στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μια κλασική ευκαιρία για να κάνουν το 3-1 όταν ο Δεληζήσης από πλάγια πήρε την κεφαλιά αλλά νικήθηκε από τον Πίτκα.
Στο 88' όμως ο Λαγός έκανε το σουτ ο Σανδραβέλης άπλωσε το χέρι του με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει σωστά το πέναλτι και να αποβάλει τον παίκτη των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα ο Παναιγιάλειος να ολοκληρώσει το ματς με 9 ποδοσφαιριστές.
Ο Παρπέξ ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας με τον Πίτκα να πέφτει στα αριστερά και έκανε το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Συνθέσεις:
Απόλλων Σμύρνης: Αποστολίδης, Δεληζήσης, Ψιανός, Βαλεριανός, Πάνος, Φατιόν, Παρπέξ, Πολίτης, Συμελίδης, Αλμπάνης (69' Λαγός), Τζιώρας (80' Κρητικός).
Παναγιάλειος: Πίτκας, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος (75' Λινάρδος), Γκουτσίδης (56' Ομάρ), Γκουτσούλιας (86' Παπουτσής), Μπουρλάκης, Γκούφας, Μπίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου