Τελευταία Νέα

29/10/15

Παναθηναϊκός : Βοηθός του Γιάννη Αναστασίου ο Νταβίντ Μέντες!

Ο Νταβίντ Μέντες αποσύρεται από τα γήπεδα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να ανακοινώνει την πρόσληψή του στο ρόλο του βοηθού προπονητή. 
Η ποδοσφαιρική καριέρα του Νταβίντ Μέντες ολοκληρώνεται, ωστόσο αρχίζει μία άλλη. Ο Ολλανδός μέσος αλλάζει πόστο και από τον αγωνιστικό χώρο μετακινείται στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο πλευρό του Γιάννη Αναστασίου.
Ουσιαστικά, ο 33χρονος Μέντες θα πάρει τη θέση του Γιάννη Βονόρτα, ο οποίος θα μετακινηθεί σε άλλο πόστο χωρίς αυτό να έχει ανακοινωθεί ακόμα.
Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζεται ότι εκτιμήθηκαν "η επαγγελματική στάση του, η ποδοσφαιρική διαδρομή του και η πολύ καλή σχέση του με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο" για να ληφθεί η απόφαση της ένταξης του Μέντες στο προπονητικό τιμ.
Υπενθυμίζουμε, ότι ο Ολλανδός είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους πράσινους και οι δύο πλευρές ήταν σε επαφές για τη λύση του το περασμένο καλοκαίρι. Αυτές δεν ευοδώθηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεμείνει στο ρόστερ.
Πάντως, πριν από περίπου 1,5 μήνα σε δηλώσεις του είχε δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο τονίζοντας ότι οι σχέσεις του με τη διοίκηση έχουν παγώσει. Φαίνεται, όμως ότι αυτές οι συνθήκες άλλαξαν, η ιδέα της αποχώρησης από τα γήπεδα ωρίμασε στο μυαλό του και έτσι αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση που του έγινε για να αναλάβει ρόλο στο τεχνικό επιτελείο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ξαφνιάστηκαν οι παίκτες, τον παρουσίασε ο Αναστασίου.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού με το νέο του ρόλο. Οι περισσότεροι παίκτες δεν γνώριζαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη και ξαφνιάστηκαν αρχικά που τον είδαν να φορά τη φόρμα του προπονητικού επιτελείου και να κάθεται μαζί με τους υπόλοιπους.
Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν αυτός που όπως συνηθίζεται ανέλαβε να τον παρουσιάσει στους παίκτες, αν και οι συστάσεις στην προκειμένη περίπτωση ήταν περιττές. "Τον Ντέιβιντ όλοι τον γνωρίζετε. Από σήμερα θα είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου. Είναι ωραίο να μένεις μέσα στο ποδόσφαιρο και να παίρνεις αποφάσεις που σε κρατάνε μέσα στο ποδόσφαιρο. Είναι κάτι ξαφνικό για εσάς, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο" ήταν ορισμένα από τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: 
"Στην προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού εντάσσεται από σήμερα ο Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. Ο Μέντες αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή. Η επαγγελματική στάση του, η ποδοσφαιρική διαδρομή του και η πολύ καλή σχέση του με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεκτιμήθηκαν στη λήψη της απόφασης. Η επιλογή της ΠΑΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης νέων και φιλόδοξων προσώπων που δείχνει σταθερά η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά του Γιάννη Βονόρτα και τον ευχαριστεί για την παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο. Η σχέση του συλλόγου με τον πιστό στρατιώτη της ομάδας συνεχίζεται από άλλο πόστο, κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου