Τελευταία Νέα

28/10/15

KAE Ολυμπιακός : Στον Αρκαδικό δανεικός ο Βασίλης Καββαδάς!

Ο Βασίλης Καββαδάς δεν είχε χρόνο στο rotation του Ολυμπιακού κι έτσι παραχωρήθηκε στον Αρκαδικό με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.
O Bασίλης Καββαδάς θα ολοκληρώσει τη σεζόν στον νεοφώτιστο Αρκαδικό ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος του Έλληνα σέντερ.
Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού είχε υπάρξει έντονη φημολογία ότι ο Καββαδάς δεν βρισκόταν στα πλάνα του τεχνικού τιμ του Ολυμπιακού ωστόσο δεν είχε ξεκαθαρίσει αν θα λυνόταν το συμβόλαιό του ή θα δινόταν δανεικός για να πάρει με την σειρά του χρόνο συμμετοχής.
Η περίπτωσή του απασχόλησε τον Άρη, τον Κολοσσό και την Κηφισιά ωστόσο ο 24χρονος σέντερ θα ενισχύσει εν τέλει τον Αρκαδικό, στην προσπάθεια των νεοφώτιστων να σώσουν την κατηγορία μετά από το αρχικό 0-3 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ανακοίνωση του Αρκαδικού:

"Η ομάδα του Αρκαδικού ανακοινώνει την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, του Βασίλη Καββαδά από τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός σέντερ έρχεται να προστεθεί στο ρόστερ μας, από τους Πρωταθλητές Ελλάδας και να βοηθήσει σημαντικά σε άμυνα και επίθεση.
Μάλιστα, ο Καββαδάς έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας και έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.
Who is who:
Hμ. Γεν.: 28/12/1991
Τοπ. Γεν.: Κορυδαλλός (Ελλάδα)
Θέση: Σέντερ
Ύψος: 2.05
Προηγούμενες Ομάδες: Ιωνικός Νικαίας, Πανιώνιος, Ολυμπιακός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου