Τελευταία Νέα

21/11/15

11η Aγωνιστική Super League : Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Αναβολή)

Το παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού αναβλήθηκε μετά από σωστή απόφαση του διαιτητή Παππά. 
Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (21/11). Όλα αυτά μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα εντός και εκτός γηπέδου, που είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλη καθυστέρηση.
Θυμίζουμε πως ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δέχθηκαν επίθεση με φωτοβολίδεςκατά το ζέσταμα της ομάδας του Πειραιά, με τον Φινμπόγκασον να καίγεται (όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης).
Oι παίκτες των ερυθρολεύκων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για το κλασικό αναγνωριστικό περπάτημα και ζέσταμα, όμως ανεγκέφαλοι οπαδοί πέταξαν φωτοβολίδες προς το μέρος τους.
Μάλιστα ορισμένες φωτοβολίδες βρήκαν παίκτες που χτύπησαν. Ο Σάββας Θεοδωρίδης κάλεσε τους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν στα αποδυτήρια.
          
Οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν μαινόμενοι στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τις δυνάμεις της αστυνομίας και ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα και συμπλοκές μεταξύ τους,. Τότε, άρχισαν οι κουκουλοφόροι να πετάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, μέχρι και πυροσβεστήρες.
Χαοτική η κατάσταση και σκηνικό πολέμου στη Λεωφόρου, ενώ έχουν γίνει τουλάχιστον πέντε συλλήψεις χούλιγκαν. Πραγματικά, θλιβερές εικόνες...



                            


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις την εικόνα του γηπέδου της Λεωφόρου μετά τα επεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού με τις δυνάμεις των ΜΑΤ. 

Οι φωτογραφίες έπειτα από τις άγριες συμπλοκές, που διήρκεσαν περισσότερο από 30λεπτά, μόνο σε αγωνιστικό χώρο δεν παραπέμπουν ενώ τα αντικείμενα που βρίσκονται διάσπαρτα στα μήκη και τα πλάτη του χορταριού μαρτυρούν το μέγεθος των επεισοδίων. 

inner




inner

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου