Τελευταία Νέα

20/12/15

17η Aγωνιστική Γ Εθνικής (1ος 'Ομιλος) : Άρης - Έβρου Σουφλίου 5-0

Ο Άρης επικράτησε με 5-0 του Έβρου Σουφλίου, προσφέροντας γκολ και θέαμα στο τελευταίο ματς για το 2015, και αύξησε και πάλι την διαφορά στους 10 βαθμούς.
Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον Άρη που παίζοντας καλό ποδόσφαιρο πρόσφερε θέαμα και γκολ στους οπαδούς του που βρέθηκαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κυβελίδης που πέτυχε δυο γκολ ενώ ο Άρης είχε τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ στο ματς.
Στο 19΄ο Κυβελίδης μόνος απέναντι στον Μπινόπουλο, γύρισε στον Κόκε ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 1-0. Στο 34΄μετά από ωραίο γύρισμα του Ν΄Λουντούλου και πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή ο Κυβελίδης πέτυχε το 2-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο Κυβελίδης σηκώθηκε ψηλότερα απ όλους και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπινόπουλου για το 3-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά οι προσπάθειες των Ν΄Λουντούλου και Πόι στο 58΄και στο 67' αντίστοιχα δεν βρήκαν δίχτυα.
Ο Μάουρο Πόι στο 76΄με δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή, μετά από πάσα του Τάτου κέρδισε τον Μπινόπουλου για το 4-0 ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 86΄με το πρώτο του φετινό τέρμα ο Κωνσταντινίδης, με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μελισσά.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καζναφέρης, Σαμαράς, Ρόβας (38΄λ.τρ. Καλογέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης (46΄Βουτσιάς), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κόκε, Τάτος, Κυβελίδης (67΄Κωνσταντινιδης).
ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Αλεξίου, Μπάμνιος, Χατζάκος, Λίτσιος (78΄Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Πιτσόκος, Χιζανασβίλι, Λίτσκας, Ζεκερίδης, Μερτίκας (59΄Εμρέ).

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου