Τελευταία Νέα

24/1/16

20η Aγωνιστική Γ Εθνικής (1ος 'Ομιλος) : Άρης - Καβάλα 3-0

Ασταμάτητος καβαλ-Αρης!
Ο Άρης δε συνάντησε αντίσταση από την Καβάλα και τη νίκησε με 3-0 στην αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.
Στην αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής, ο Άρης πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Καβάλας και χάρη στα γκολ των Τάτου, Ντούνη και Ρόβα τη νίκησε με 3-0.
Πιο δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης, με τον Αθανασίου να αποκρούει το σουτ του Τάτου στο έκτο λεπτό και τον Καπνίδη να μη βρίσκει στόχο δύο λεπτά αργότερα.
Η Καβάλα άρχισε να ισορροπεί την αναμέτρηση μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο ήταν ξανά ο Άρης που βρέθηκε πάλι κοντά στο γκολ. Στο 22', ο Τάτος επιχείρησε το σουτ από μακρινή απόσταση, ο Αθανασίου απέκρουσε ασταθώς, ο Ντούνης πήρε το ριμπάουντ, αλλά οι αμυντικοί της Καβάλας πρόλαβαν κι απομάκρυναν σε κόρνερ.
Η πίεση του Άρη προς την Καβάλα ήταν εμφανής και στο 37ο λεπτό η πορεία της μπάλα μετά το σουτ του Καπνίδη προς τα δίχτυα, σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Αθανασίου.
Στη συνέχεια αυτής της φάσης ο Σταματόπουλος ανέτρεψε τον Μάουρο Πόι, ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι κι απέβαλε τον αμυντικό της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο Ανδρέας Τάτος ανέλαβε την εκτέλεση και το έκανε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για λογαριασμό των "κιτρίνων".
Μάλιστα ο Άρης κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά του σε 2-0, πριν το πέρας του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μάουρο Πόι  έκλεψε την μπάλα, έβγαλε τον Ντούνη απέναντι στον Αθανασίου κι ο δεύτερος με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0.
Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και με εκφραστές τους Ντούνη, Τάτο και Πόι προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Αθανασίου για τρίτη φορά. Ωστόσο το τρίτο γκολ του Άρη και της αναμέτρησης, δεν ήρθε από την ανωτέρω τριάδα αλλά από τον Βασίλη Ρόβα.
Με εξαιρετικό σουτ από μακρινή απόσταση και αφού η μπάλα έκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αθανασίου, ο Ρόβας έκανε το 3-0 σημειώνοντας το πιο όμορφο γκολ της αναμέτρησης. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα που κρατά σταθερά τον Άρη σε τροχιά πρώτης θέση κι αφεντικό της μοίρας του.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Τσουμάνης, Σαμαράς, Ρόβας (69' Κυβελίδης), Καλογέρης, Ιντζίδης, Πόι, Βουτσιάς, Καπνίδης (28' Κωνσταντινίδης), Τάτος, Ντούνης (69' Εν'Λουντουλού)
ΚΑΒΑΛΑ ( Γιάννης Γουνέλας):Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπανταλης, Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεωργός, Παπαδόπουλος (40' Κυγάης), Μπάτζιος, Πτηνόπουλος (50' Παππάς), Δουμάνης (73' Ασημάκης), Κυριακίδης.

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου