Τελευταία Νέα

2/1/16

16η Aγωνιστική Super League : ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 2-0

Ο… νόμος του ΠΑΣ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-0 τη Βέροια και την υποχρέωσε στην πρώτη εκτός έδρας ήττα στη Super League, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Μανιάς και Τζημόπουλος τα γκολ, αποβλήθηκε στο 83' ο Γιαννούλης.
Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες", ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-0 της Βέροιας στη 16η αγωνιστική της Super Leagueκ και έφτασε στην πέμπτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Η Βέροια, αντίθετα, υπέστη την πρώτη εκτός έδρας ήττα, καθώς έως σήμερα μετρούσε μόνο νίκες και ισοπαλίες.
Κλασικές ευκαιρίες σε ένα ανοιχτό ματς, με 11 τελικές για τον ΠΑΣ και 13 για τη Βέροια, η οποία δεν αξιοποίησε τις φάσεις που δημιούργησε, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους. Η ομάδα των Ιωαννίνων έφτασε τους 21 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Ημαθίας, που έμεινε με παίκτη λιγότερο, έμεινε στους 18.

Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: "Ζωσιμάδες"
Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης, Γεώργιος Γεωργιάδης
4ος: Παναγιώτης Συμεωνίδης
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Γαρουφαλιάς, Τσουκαλάς, Ηλιάδης (72' Λίλα), Γιάκος (82' Μπέριος), Ακόστα (86' Ναδάλες), Μανιάς.
ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Γεωργιάδης): Τζόναθαν Λόπεθ, Μαλόν Αραγονές (70' Καϊκούτ), Πούγγουρας, Όστοιτς, Γιαννούλης, Μπατιόν, Άρσε, Γεωργιάδης, Ναζλίδης, Μαγέφσκι (81' Μεληκιώτης), Κόλα (88' Σιόντης).
Γκολ: Μανιάς (10')
Κάρτες: Γιαννούλης (25', 82') - Λόπεθ (89')
Κόκκινη: Γιαννούλης (83').
Ανασκόπηση αγώνα:
Με σχήμα 4-2-3-1 και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι των Ζωσιμάδων. Για τον ΠΑΣ ο Βελλίδης κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά στην άμυνα ο Καρανίκας, αριστερά ο Στρούνα, με Τζημόπουλο - Μιχαήλ στα στόπερ. Αμυντικοί μέσοι Γαρουφαλιάς - Τσουκαλάς, Ηλιάδης δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή, αριστερά ο Ακόστα και ο Γιάκος πίσω από τον Μανιά. Για τη Βέροια, από την άλλη, ο Τζόναθαν Λόπεθ τερματοφύλακας. Δεξί μπακ ο Μαλόν, αριστερό ο Γιαννούλης, με Όστοιτς και Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Μπατιόν και Άρσε οι αμυντικοί χαφ, ενώ τη μεσοεπιθετική γραμμή συγκροτούσαν οι Γεωργιάδης (δεξιά), Μαγέφσκι (αριστερά) Και Ναζλίδης (μέση). Μόνος στην κορυφή ο Κόλα.
Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στην πρώτη επί της ουσίας φάση που δημιούργησε. Φοβερό γκολ. Στο 10'. Ο Στρούνα έδωσε από αριστερά στον Τσουκαλά, καταπληκτική κάθετη πάσα του τελευταίου στον Μανιά, από από θέση βολής με συρτό ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Δύο λεπτά μετά ο Ναζλίδης λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο ίδιος παίκτης απείλησε στο 18', αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη. Η Βέροια πίεζε για το 1-1, αλλά στο 35' το σουτ του Μαγέφσκι από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από πάσα του Ναζλίδη, πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Το ημίχρονο έληξε με μοιρασμένη κατοχή μπάλας, αλλά με την ομάδα της Ημαθίας να μετρά διπλάσιες τελικές.
Ακόμα πιο ενδιαφέρον το δεύτερο μισό, με κλασικές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Στο 61' η κεφαλιά του Τζημόπουλου πέρασε άουτ, στο 63', στο 64' και στο 66' ο Μανιάς νικήθηκε από τον Λόπεθ, ενώ στο 69' ο Βελλίδης απέκρουσε το σουτ του Κόλα, με τον Μαγέφσκι να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Απίθανη φάση στο 81'. Ο Ναζλίδης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Κόλα και βγήκε άουτ! Στο 83' ο Γιαννούλης πήρε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, εξανεμίζοντας κάθε ελπίδα της Βέροιας να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου