Τελευταία Νέα

10/1/16

17η Aγωνιστική Super League : Πανιώνιος - Ηρακλής 1-0

Ο γνωστός υπέροχος Πανιώνιος!
Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος σε όλο το ματς με τον Ηρακλή, επικράτησε 1-0 με γκολ του Ανσαριφάρντ και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Αστέρα για να σκαρφαλώσει στην 5η θέση.

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για τον Πανιώνιο με τους "κυανέρυθρους" να επικρατούν 1-0 του Ηρακλή και να παίρνουν τρεις πολύτιμους βαθμούς που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έφεραν την ομάδα της Νέας Σμύρνης και πάλι στην πρώτη πεντάδα.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ενώ ο Ηρακλής πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στην Super League ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στα 90' του αγώνα δεν είχε ούτε μια τελική προς την εστία του Διούδη.

Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Καμπούρης (Ευβοίας)
Τέταρτος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Συνθέσεις:
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Χατζηισαίας, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Ανσαριφάρντ (86' Χαλκιαδάκης), Καραμάνος (78' Καθάριος), Μπακασέτας (90' Πατσατζόγλου).
Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κυριακίδης (72' Λουκίνας), Πορτουλίδης (63' Ζαμπάζης), Πασάς, Ρομάνο, Ιντζόγλου (46' Τσότρας), Βέλλιος.
Κίτρινες: 67' Ανσαριφάρντ/25' Ιντζόγλου, 45' Πασσάς, 81' Μπαρτολίνι
Γκολ: 59' Ανσαριφάρντ

Ανώτερος σε όλο το ματς ο Πανιώνιος.

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε για πρώτη φορά στο 8' με τον Οικονόμου από τα αριστερά να πιάνει το σουτ και τον Χουάντερσον να μην έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα οι "κυανέρυθροι" έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ όταν ο Μπακασέτας μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Ανσαριφάρντ με τον Ιρανό να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Η υπεροχή των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο 17' ο Μασούρας έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και ο Ανσαριφάρντ πήρε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Χουάντερσον να κάνει εκπληκτική επέμβαση για να διώξει σε κόρνερ. Στο 28' της αναμέτρησης χτύπησε ο Μπουκουβάλας στο πρόσωπο και το ματς διεκόπη για λίγα λεπτά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός στην αναμέτρηση και να μην σημειωθεί κάποια άλλη αξιόλογη φάση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Μίλησε ο Ανσαριφάρντ στο δεύτερο ημίχρονο.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο να έχουν την υπεροχή στο ματς και να απειλούν την εστία του Χουάντερσον. Αρχικά στο 57' μετά από ωραία ενέργεια η μπάλα έφτασε στον Ανσαριφάρντ που έκανε το πλασέ αλλά ο Χουέντερσον έδιωξε εντυπωσιακά.
Δυο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος αναπτύχθηκε πολύ όμορφα από τα αριστερά με τον Μασούρα να δίνει στον Μπακασέτα, αυτός με την μια έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ανσαριφάρντ από κοντά απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
Μετά το 1-0 υπέρ του Πανιωνίου οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν είχαν πρόβλημα να κρατήσουν την μπάλα, να την γυρίσουν σωστά και να κρατήσουν τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία του Διούδη. Μάλιστα μέχρι το 80' δεν υπήρξε καμία τελική εκατέρωθεν.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο 80' απείλησαν και πάλι με τον σκόρερ τους, καθώς ο Ανσαριφάρντ έπιασε ένα σουτ το οποίο όμως δεν δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον Χουάντερσον. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση με το 1-0 να διατηρείται έως το τέλος του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου