Τελευταία Νέα

16/1/16

18η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0

Αν όχι και τώρα, πότε;
Ο Κυριακίδης άντεξε στην εστία του και ο Παναιτωλικός απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον Πανθρακικό, παρότι έπαιξε για 60 λεπτά με δέκα παίκτες. Αποβλήθηκε ο Κουτρουμάνος στο 60', μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μεχία στο 93'.
O Πανθρακικός χρειάζεται βαθμούς για να διατηρηθεί στη Superleague, όμως όταν εκμεταλλεύεται την έδρα του και παραχωρεί ισοπαλίες όπως το 0-0 με τον Παναιτωλικό, ακόμα και όταν έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κουτρουμάνο στο 40', τότε η κατάσταση γίνεται δύσκολη... Οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια, ακόμα και στο 11vs11, απείλησαν τον Κυριακίδη, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.
Ο Παναιτωλικός, σε αντίθεση, μένει απόλυτα ικανοποιημένος από το βαθμό της ισοπαλίας, αφού όπως εξελίχτηκαν οι συνθήκες στην Κομοτηνή με την αποβολή, δύσκολα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Παρόλα αυτά, ο Παναιτωλικός επιβάλλεται να βρει νίκες στη συνέχεια, ώστε να απομακρυνθεί από τις θέσεις του υποβιβασμού.
Το παιχνίδι δυσχέρανε σε μεγάλο βαθμό η δυνατή βροχόπτωση που κυριαρχεί στην πόλη της Βορείου Ελλάδας αφού επιβάρυνε τον χλοοτάπητα και δεν επέτρεψε στους παίκτες να χειρίζονται με άνεση τη μπάλα. Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές των δύο αντιπάλων έβγαλαν ενέργεια και δύναμη.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Καραϊσαρίδης (Πιερίας)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Λαδάκης (76' Ροτζέριο), Μεχία, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (65' Βάλτερ), Ντιγκινί, Ίγκορ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγέδα, Ουάρντα (89' Χαντάκιας), Βιγιαφάνες (80' Βασιλείου), Μαρκόφσκι (72' Κάπελ).
Κάρτες: Κουτρουμάνος 28'-40', Μπουγαϊδης 61'
Κόκκινες: Κουτρουμάνος 40'
Η ανασκόπηση:
Η αρχή της αναμέτρησης ήταν το μόνο σημείο που ο Παναιτωλικός διεκδίκησε τη νίκη και είχε μία καλή ευκαιρία με ένα σουτ του Μαρκόβσκι στο 8'. Σταδιακά, όμως, ο Πανθρακικός ισορρόπησε, άρχισαν οι δυνατές μονομαχίες και στο 38' ο Ίγκορ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή, αλλά αστόχησε. Δύο λεπτά αργότερα, η μορφή του ματς άλλαξε με την αποβολή του Κουτρουμάνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν ξεκάθαρα ότι ο Πανθρακικός ήταν ο κυρίαρχος και στο 50', ο Κυριακίδης απέκρουσε κοντινή προβολή του Ίγκορ, ενώ στο 54' έπραξε το ίδιο σε διαδοχικά σουτ του Ίγκορ και του Ντιγκινί. Οι Μεχία και Χασομέρης δοκίμασαν ανεπιτυχώς τις ικανότητες του από μακρινή απόσταση, ενώ επιχείρησαν με σέντρες να βρουν τον Ίγκορ, κάτι που δεν τελεσφόρησε. Τελικά, γκολ δεν μπήκε και το ματς έληξε με ένα σουτ του Μεχία στις καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου