Τελευταία Νέα

30/1/16

20η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - Πανιώνιος 0-1

Πανιώνιος για Ευρώπη, Πανθρακικός για… φούντο!

Με πέναλτι του Οικονόμου στο 88' ο Πανιώνιος, νίκησε 1-0 στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό, "βουλιάζοντάς" τον στη βαθμολογία της Super League. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες (αποβλήθηκαν Ρισβάνης - Παπαγεωργίου).

Ανέλπιστο τρίποντο για τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League. Ύστερα από μια μέτρια εμφάνιση, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού, με πέναλτι που αξιοποίησε στο 88' ο Οικονόμου (το κέρδισε ο Καραμάνος, μαζί και την αποβολή του Παπαγεωργίου).
Έτσι, η ομάδα της Θράκης μένει ακόμα πιο πίσω στη μάχη για την παραμονή, την ίδια ώρα που ο νέος της τεχνικός, Γιάννης Χατζηνικολάου, ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: ΔΑΚ Κομοτηνής
Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος
Βοηθοί: Νικόλαος Γεωργαράκος, Ιωάννης Σίπκας
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γ. Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Λαδάκης (30' Μεχία), Ηλιάδης (82' Νικόλτσης), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (69' Μάρτινς), Ντιγκινί, Ίγκορ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Διούδης, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας (81' Τζανδάρης), Καραμάνος, Αργυρόπουλος, Καθάριος (74' Μπαργκάν), Βιγιάλμπα (67' Μασούρας)
Γκολ: Οικονόμου (88' πεν.)
Κίτρινες: Μπουγαΐδης (7'), Μεχία (36'), Ντιγκινί (80'), Μάρτινς (90'+1') - Κόρμπος (11'), Βιγιάλμπα (20'), Σιώπης (43'), Ρισβάνης (73', 76'), Οικονόμου (90'+2')
Κόκκινη: Παπαγεωργίου (86') - Ρισβάνης (76')

Ανασκόπηση αγώνα:

Ο Πανθρακικός "καιγόταν" περισσότερο για την επικράτηση, αφού παλεύει να κρατηθεί στη Super League. Η εμφάνισή του ωστόσο δεν ήταν τόσο πειστική. Δεν έδειξε δηλαδή πόσο πολύ ήθελε να επικρατήσει, απέναντι στην αθηναϊκή ομάδα, η οποία βέβαια και αυτή δεν έπαιξε καλά και κινήθηκε στη μετριότητα.
Στο 12' το δυνατό χτύπημα φάουλ του Ποτουρίδη υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση τον Διούδη και στην επαναφορά ο Ίγκορ ευστόχησε από κοντά, αλλά υποδείχθηκε ορθώς σε θέση οφσάιντ. Ήταν τόσο κακό το πρώτο μέρος, που επί της ουσίας άλλη άξια αναφοράς ευκαιρία στο 45λεπτο δεν έγινε. Πολλά λάθη από τους παίκτες των δύο ομάδων, που δυσκολεύονταν ναν φτάσουν σε τελική προσπάθεια.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μισού, ωστόσο, ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ. Στο 47' ο Καραμάνος έδωσε δεξιά στον Μπακασέτα, αυτός έπιασε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Αθανασιάδης με όμορφη επέμβαση απομάκρυνε τον κίνδυνο. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 57'. Ωραία ενέργεια του Ντιγκινί στην γραμμή, αυτός έδωσε στον Μπαϊκαρά, που έκανε τη σέντρα, με τον Χασομέρη να παίρνει την κεφαλιά και τον Διούδη να αποκρούει.
Στο 64ο λεπτό ο Ντιγκινί επιχείρησε σουτ από πλεονεκτική θέση, η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Ακολούθησαν αλλαγές με αποτέλεσμα να πέσει και άλλο ο ρυθμός της αναμέτρησης. Στο 76' ο Ρισβάνης δέχτηκε δεύτερη κίτρινη μέσα σε 4 λεπτά και άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του. Και δύο λεπτά μετά ο Μπαϊκαρά σούταρε από πλάγια θέση δεξιά, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.
Η φάση που έμελλε να αλλάξει το ματς σημειώθηκε στο 86'. Ο Καραμάνος από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα με πλασέ στο δεξί δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ, έκανε νέο σουτ, το οποίο έδιωξε με το χέρι πάνω στη γραμμή ο Παπαγεωργίου (αποβλήθηκε). Ο Οικονόμου στο 88' ευστόχησε από την άσπρη βούλα και οι "κυανέρυθροι" έφυγαν με το σπουδαίο τρίποντο από την Κομοτηνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου