Τελευταία Νέα

6/1/16

3η φάση (Φάση των 16) Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου : Πλατανιάς - Ατρόμητος 0-0 (1ος Αγώνας).

Η αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Ατρόμητο στα Περιβόλια, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "16" του Κυπέλλου, ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (0-0). 
Ωραίο ματς στα Περιβόλια ανάμεσα σε Πλατανιά και Ατρόμητο, στο πλαίσιο των "16" του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, έχασαν ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες, ωστόσο στην τελική προσπάθεια δεν έβρισκαν στόχο.
Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε τον Ατρόμητο, με σκοπό να πάρει γρήγορα το προβάδισμα. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 1'. Ο Ανγκούλο έβγαλε τη σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Γκόμες πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα. Νέα καλή φάση στο 20', εκ νέου με κεφαλιά, αυτή τη φορά από τον Γκνιάτιτς, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.
Ο Ατρόμητος αδυνατούσε να κυκλοφορήσει με ευκολία τη μπάλα, όπως επίσης συναντούσε δυσκολία να φτάσει σε τελική προσπάθεια. Είναι χαρακτηριστικό πως και η τρίτη άξια αναφοράς ευκαιρία του πρώτου μέρους ήταν υπέρ των γηπεδούχων. Πάλι με κεφαλιά, με τον Μπανανά να αστοχεί. Σε αντίθεση με το πρώτο 45λεπτο, οι Περιστεριώτες εμφάνισαν διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μισό.
Στο 65' το σουτ του Ναπολεόνι έδιωξε ο Κοκκαλάς, ενώ τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Μπάρκα να απομακρύνει το σουτ του Ανγκούλο. Στο 71' χάθηκε μοναδική ευκαιρία για τους Κρητικούς, η καλύτερη της αναμέτρησης. Ο Ανγκούλο βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπάρκα όμως έστειλε τη μπάλα άουτ! Ο Ναπολεόνι ήταν πρωταγωνιστής και στην δεύτερη ευκαιρία του Ατρόμητου στον αγώνα των Περιβολίων. Ήταν στο 82', όταν ο Ιταλός μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε, με τον Κοκκαλά να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
Οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου, στις 19.30, στο Δημοτικό στάδιο Περιστερίου.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί (46' Μαχαμάτ), Μπανανά, Σελίν, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς (66' Τσουράκης), Γκόμες (79' Πάγκαλος), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ανγκούλο
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Κοντοές, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Γοδόι (66' Λε Ταλέκ), Μπάλλας, Μπίτολο, Γκαρσία (73' Ουσέρο), Μπρίτο, (87' Φυτανίδης), Ναπολεόνι.

               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου