Τελευταία Νέα

6/1/16

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο!

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Οι "πράσινοι" επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με τον 25χρονο ακραίο επιθετικό.
H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης (6/1) την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, δίχως να αναφέρεται σε λεπτομέρειες του deal. Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, θα έχει τριετή διάρκεια, και αποτελεί και επισήμως παίκτη του "τριφυλλιού".
Η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου. Ο Βλαχοδήμος γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 1991 στη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Στη Στουτγάρδη έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του έως το 2011 οπότε και τον απέκτησε η Ξάνθη.
Στην πρώτη του σεζόν κατέγραψε 27 συμμετοχές ενώ πέτυχε 3 γκολ. Το 2012 πήρε μετεγγραφή στον Ολυμπιακό, όπου έπαιξε μια χρονιά. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός κατά σειρά στη γερμανική Αουγκσμπουργκ, στον Πλατανιά, στον Εργοτέλη και στη γαλλική Νιμ. Το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος".

Αφού έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος εξήγησε γιατί είπε το «ναι» στους «πράσινους». Μίλησε για τους στόχους του και δεσμεύτηκε πως θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

-Τι σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση του Παναθηναϊκού;
«Θεωρώ ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού πιστεύει πολύ σε μένα. Όταν μου είπε ο μάνατζέρ μου ότι υπάρχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό, το μόνο που τους είπα είναι να αφήσουν στην άκρη τις άλλες προτάσεις που υπήρχαν και να προχωρήσουν σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Ήθελα πολύ να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και το πλάνο που υπάρχει θεωρώ ότι μου ταιριάζει».
-Πώς αντιμετωπίζεις το νέο σταθμό στην καριέρα σου;
«Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό και να δείξω στον κόσμο τι μπορώ να κάνω. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή, από τον πρόεδρο μέχρι τον προπονητή. Ξέρω τι μπορώ να κάνω και πιστεύω ότι ξέρουν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γι’ αυτό και με επέλεξαν».
-Επιστρέφεις στην Ελλάδα αναζητώντας ουσιαστικά μια δεύτερη ευκαιρία;
«Ευκαιρίες πήρα και στην Ξάνθη και στον Ολυμπιακό. Εξαίρεση αποτελεί η τελευταία διετία που ανήκα στον Ολυμπιακό αλλά δεν έπαιζα εκεί. Και στη Γαλλία, όμως, στη Νιμ τα πήγα καλά. Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι διαφορετικό για μένα. Είναι ένα άλλο επίπεδο».
-Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού;
«Σίγουρα θα δίνω καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μου και θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να εκπληρώσει τους στόχους του. Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις αλλά ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι θα προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό».
Δείτε βίντεο με τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο:
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου