Τελευταία Νέα

29/1/16

Στην Ακρόπολις και ο Παύλος Μητρόπουλος!

Ένας ακόμα Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σουηδία, στην Ακρόπολις. Η αναφορά στον Παύλο Μητρόπουλο, ο οποίος την Τρίτη (1/3) πετάει για Σουηδία, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Εκτός των συνόρων για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο 26χρονος μέσος, που αποχώρησε από τον Πανιώνιο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, συμφώνησε με την Ακρόπολις, στην οποία παίζουν και άλλοι Έλληνες.
Σταυροθανασόπουλος, Γκέζος και τελευταία Σιαλμάς. Ο Μητρόπουλος έπαιξε κατά το παρελθόν και σε Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό. Εφέτος με την ομάδα της Νέας Σμύρνης αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει είναι μονοετές.
Είναι άξιο αναφοράς ότι όλοι αυτοί οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν περάσει από τον Πανιώνιο. Υπενθυμίζεται ότι η Ακρόπολις μετέχει στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας στη Σουηδία. Και κάτι τελευταίο: Η ιταλική ομάδα με την οποία βρέθηκε σε επαφές ο Μητρόπουλος ήταν η Τερνάνα της Serie B! Οι συζητήσεις ωστόσο δεν προχώρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου