Τελευταία Νέα

29/1/16

KAE Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Μαρκίς Χέινς!

Ο Μαρκίς Χέινς είναι και με τη "βούλα" παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσέφεραν οι "πράσινοι". 
Η μεταγραφή του Μαρκίς Χέινς από τη Σάσαρι στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού ο Αμερικανός γκαρντ έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας που του προσέφεραν οι "πράσινοι".
Οι διαπραγματεύσεις με την ιταλική ομάδα δεν κράτησαν πολύ, οι δύο ομάδες τα βρήκαν πολύ γρήγορα κι ο παίκτης θα μετακομίσει άμεσα στην Αθήνα για να φορέσει τη φανέλα του "τριφυλλιού". Πιο συγκεκριμένα, θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τα χρώματα της Σάσαρι την Κυριακή (31/1) απέναντι στην Μπρίντιζι και την επομένη θα μπει στο αεροπλάνο για να ενταχθεί στην ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Παρά το γεγονός πως δεσμευόταν με συμβόλαιο με τη Σάσαρι, ο Παναθηναϊκός δεν έδειξε διάθεση για πολλά πολλά, ικανοποίησε μέχρι κεραίας τις απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας κι έφερε τον παίκτη άμεσα στην Αθήνα. Έτσι, ο πρώην παίκτης της Μακάμπι θα επιστρέψει στην Euroleague, στην οποία όμως δεν έχει άμεσα δικαίωμα συμμετοχής. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να περιμένει μέχρι την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, στην πρεμιέρα του β' γύρου του Top 16. Από την άλλη, μπορεί άμεσα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ αφού εκεί δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός.
Η χρονική διάρκεια της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον παίκτη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μαρκίζ Χέινς, κατόπιν επίτευξης συμφωνίας με τη Σάσαρι για την εξαγορά του συμβολαίου του".
Ποιος είναι:
Ο Χέινς γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου του 1986 στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά έχει Γεωργιανό διαβατήριο και αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της χώρας. Έχει ύψος 1.88μ και καλύπτει τις θέσεις "1" και "2".
Έπαιξε κολεγιακό μπάσκετ στο Boston College (2005-07) και στο Texas Arlington (2008-10). Τη σεζόν 2010-11 "μετακόμισε" στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γαλλία για λογαριασμό της Chalon-sur-Saone, πριν πάρει μεταγραφή για την ισπανική Gran Canaria την επόμενη χρονιά (2011- 12).
Ακολούθησαν η γερμανική Artland Dragons (2012-13) και η Olimpia Milano (2013-14). Τον Δεκέμβρη του 2013 άφησε την ομάδα του Μιλάνο για λογαριασμό της Mens Sana Siena, όπου και παρέμεινε για έξι μήνες. Τη σεζόν 2014-15 πήρε μεταγραφή για τη Maccabi Tel Aviv, ενώ φέτος (2015-16) επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Dinamo Sassari με την οποία είχε 13 πόντους και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο στην Euroleague.
Δείτε βίντεο με τον Μαρκίς Χέινς:
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου