Τελευταία Νέα

30/1/16

Καβάλα : Τέλος ο Τόμας Βαν Ντερ Μαρς!

Βαν Ντερ Μαρς
Εκτός του Χρήστου Ταπούτου η Καβάλα επικράτησε στην Αμαλιάδα του Κόροιβου απόντος και του Τόμας Βαν Ντερ Μαρς που αποτελεί ξένο σώμα και αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του.
Παρλεθόν από την Καβάλα αποτελεί ο Τόμας Βαν Ντερ Μαρς με τον Στιβ Γιατζόγλου να βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του για το υπόλοιπο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Ο Ολλανδός σέντερ απουσίαζε από το σημαντικό διπλό της Καβάλας στην έδρα του Κόροιβου στην Αμαλιάδα όπως και ο Χρήστος Ταπούτος. Η διαφορά είναι ότι ο Έλληνας φόργουορντ ήταν δικαιολογημένα απών, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού μετά το κάταγμα που έχει υποστεί στο αριστερό του χέρι.
Όσον αφορά όμως τον 25χρονο Βαν Ντερ Μαρς δεν υπολογίζεται πλέον από τον τεχνικό της Καβάλας και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να αποτελέσει παρελθόν. Πληροφορίες κάνουνε λόγο πως η διοίκηση της ΚΑΕ έχει προχωρήσει ήδη σε καταγγελία της σύμβασή τους και "ξεσκονίζει" την αγορά.
Μία απόφαση που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει να κάνει με την εικόνα του στο τελευταίο παιχνίδι της Καβάλας. Την εντός έδρας νίκη επί των Τρικάλων στο κλειστό της Καβάλας. Υπάρχει ωστόσο και η εκδοχή που κάνει λόγο για διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι και στον τρόπο καταβολής ενός συγκεκριμένου ποσού. Για αυτό και ο Βαν Ντερ Μαρς δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που την Παρασκευή ταξίδεψε για την Αμαλιάδα και το σημερινό παιχνίδι με τον Κόροιβο.
Για την ιστορία και σύμφωνα με τη γλώσσα των αριθμών ο 25χρονος Βαν Ντερ Μαρς σε 14 παιχνίδια στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη φανέλα της Καβάλας είχε κατά μέσο όρο 3,3 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου