Τελευταία Νέα

28/1/16

Ολυμπιακός : Στην Βέρντερ Βρέμης ο Σαμπού Γιαταμπαρέ!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την την παραχώρηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ στη Βέρντερ Βρέμης!
Σε... μάχη ανάμεσα σε Σταντάρ Λιέγης και Βέρντερ Βρέμης είχε εξελιχθεί η μεταγραφή του Σαμπού Γιαταμπαρέ από τον Ολυμπιακό και τελικά ο παίκτης κατέληξε στους “πράσινους” με ένα ποσό της τάξης των 2,5εκ. ευρώ, σύμφωνα με εφημερίδα της Βρέμης.
Η Σταντάρ που έδωσε γύρω στο 1,3 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Ματιέ Ντοσεβί, δεν φαινόταν διατεθειμένη να δώσει περισσότερα από 1,5 εκ. για τον Γιαταμπαρέ, σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ. Από την άλλη όμως δεν περίμενε κιόλας ότι θα έχανε τον Αφρικανό τον Ιανουάριο. Η Βέρντερ όμως ήρθε από το... πουθενά και τον απέκτησε μέσα σε χρόνο dt!
Αρχικά οι “πράσινοι” της Βρέμης έβγαζαν προς τα έξω ότι συμφώνησαν με τον Ολυμπιακό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ συν κάποιες χιλιάδες ως μπόνους για επίτευξη στόχων (π.χ. παραμονή στην κατηγορία) ή συμμετοχών. Κατά κάποιες άλλες μανατζερικές πληροφορίες η μεταγραφή του Γιαταμπαρέ φέρεται να κόστισε λιγότερο! Γενικώς επικράτησε ένα αλαλούμ...
Τελικά, η τοπική εφημερίδα “Kreis Zeitung”, που έχει γενικότερα καλές άκρες στη Βέρντερ, στο σημερινό της φύλλο (29/1) αποκάλυψε ότι η συμφωνία με τον Ολυμπιακό έκλεισε στα 2,5 εκ., ενώ και η Σταντάρ θα πάρει γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ. Και αναφερόμαστε στην συγκεκριμένη εφημερίδα, γιατί ελάχιστες φορές έχει πέσει έξω σε τέτοια θέματα και δη της Βέρντερ.
Αν ισχύουν αυτά τα χρήματα, τότε θα πρόκειται πραγματικά για σούπερ deal! Μην ξεχνάμε ότι οι “ερυθρόλευκοι” είχαν δαπανήσει 2,2 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μπαστιά το καλοκαίρι του 2013.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

"Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παραχώρηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σαμπού Γιαταμπαρέ στη Βέρντερ Βρέμης."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου