Τελευταία Νέα

22/2/16

23η Aγωνιστική Super League : Βέροια - Πανιώνιος 1-1

Η Βέροια προηγήθηκε, ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στα τελευταία 30 λεπτά ο Πανιώνιος αντεπιτέθηκε και απέσπασε ισοπαλία 1-1. Οι Μαλόν και Μπακασέτας τα γκολ του παιχνιδιού.
Στην ισοπαλία 1-1 περιορίστηκαν η Βέροια και ο Πανιώνιος, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Το ματς δεν ήταν ποιοτικό, αφού οι δύο αντίπαλοι είχαν ως πρώτο μέλημα την ανασταλτική λέιτουργία και ο καθένας εξ' αυτών είχε την υπεροχή για ένα χρονικό διάστημα.
Η Βέροια ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και μετουσίωσε την υπεροχή της σε γκολ με τον Μαλόν στο 23', όταν αυτός με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ, σκόραρε. Ο Πανιώνιος αντέδρασε μετά το 60', κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και ισοφαρίζοντας με διαγώνιο σουτ του Μπακασέτα στο 77'!
Η ισοπαλία αφήνει αμφότερους ικανοποιημένους, αφού η Βέροια ναι μεν καταλαμβάνει τη 17η θέση, αλλά δεν κινδυνεύει αφού οι Πανθρακικός και ΑΕΛ Καλλονής έχουν επί της ουσίας υποβιβαστεί, ο δε Πανιώνιος διατηρήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας
Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Μερκενίδης, Πάτρας
Τέταρτος: Σκούλας
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΒΕΡΟΙΑ: (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαραγκός, Γιαννούλης, Μπράβο, Μαλόν, Σιόντης, Άρτσε (80' Καϊκούτ), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Γεωργιάδης (82' Νέτο), Γιουσούφ (59' Ανάκογλου)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Διούδης, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Βλάχος Β., Σιώπης, Τζανδάρης (73' Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα (58' Μασούρας), Καραμάνος, Μπακασέτας, Ανσαριφάρντ (90' Καθάριος)
Γκολ: Μαλόν 23' / Μπακασέτας 77',

Η ανασκόπηση:

Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, αλλά ο ρυθμός ήταν αργός... Δεν είχε ταχύτητα στις προσπάθειες της και στηρίχτηκε σε ατομικές ενέργειες, όπως σε ένα σουτ του Μαγέφσκι στο 9'. Στο 23' ο Μαλόν σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άρτσε, ενώ ο Πανιώνιος έδειξε ότι μπορεί να απειλήσει με ένα σουτ του Βιγιάλμπα στο 27'.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανιώνιος αντεπιτέθηκε, αλλά και αυτός χωρίς ταχύτητα... Ο Μασούρας απείλησε με ένα σουτ στο 58' και με τον ίδιο τρόπο στο 73', για να ισοφαρίσει ο Μπακασέτας με διαγώνιο συρτό σουτ εντός περιοχής στο 77'. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Πανιώνιος είχε καλά σουτ των Μπακασέτα, Ανσαριφάρντ και Καραμάνου, αλλά δεν ήταν απειλητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου