Τελευταία Νέα

15/2/16

Παναθηναϊκός : Στη Λουγκάνο ο Χρήστος Δώνης!

Δώνης
Παίκτης της Λουγκάνο έως το καλοκαίρι είναι και τυπικά ο Χρήστος Δώνης. Ο 21 ετών μέσος υπέγραψε στην ελβετική ομάδα, στην οποία θα συνεχίσει ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό. Οψιόν αγοράς και ποσοστό μεταπώλησης στο συμβόλαιό του.
Eκτός των συνόρων για πρώτη φορά στην καριέρα του θα παίξει ο Χρήστος Δώνης. Ο 21 ετών μέσος (είναι γεννημένος στις 09/10/1994) υπέγραψε έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στη Λουγκάνο, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ελβετίας.
Ο νεαρός χαφ δόθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό, ενώ στο συμβόλαιο υπάρχει οψιόν αγοράς, αλλά και ποσοστό μεταπώλησης, εφόσον τελικά ενεργοποιηθεί η οψιόν το καλοκαίρι. Την πρώτη του επαγγελματική συμμετοχή στο "τριφύλλι" έκανε τη σεζόν 2012-2013. Η πιο παραγωγική του χρονιά ήταν η περσινή, οπότε και κατέγραψε 33 συμμετοχές σε Ελλάδα, Κύπελλο και Ευρώπη. Στο πρώτο μισό της εφετινής χρονιάς δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με τους "πράσινους".

H ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με την ελβετική ομάδα Λουγκάνο για το δανεισμό του Χρήστου Δώνη. Στη συμφωνία προβλέπεται ο δανεισμός του Δώνη έως τις 30 Ιουνίου 2016 με το σύλλογο της Ελβετίας να έχει το δικαίωμα αγοράς του εφόσον καταβληθεί το προβλεπόμενο ποσό.
Στην ελβετική ομάδα ο 21 ετών ποδοσφαιριστής, τη μεταγραφή του οποίου ολοκλήρωσε ο Αντώνης Αποστολόπουλος, θα έχει τη δυνατότητα να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση να υπογράψει εκεί έπαιξε το γεγονός ότι scouts από Γερμανία, Ιταλία, Αγγλία και Γαλλία βρίσκονται τα Σαββατοκύριακα στα ελβετικά γήπεδα και παρακολουθούν παίκτες με την προοπτική να τους εντάξουν στο δυναμικό των ομάδων που εκπροσωπούν. Υπενθυμίζεται ότι στη Λουγκάνο αγωνίζεται και ο αδερφός του Χρήστου, Τάσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου