Τελευταία Νέα

20/3/16

27η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - Ατρόμητος 0-1

Το γκολ του Αντονί Λε Ταλέκ ήταν αρκετό να δώσει τη νίκη στον Ατρόμητο (0-1) στην Κομοτηνή, και να στείλει και μαθηματικά τον Πανθρακικό στη Football League.
Σε ένα κακό ποιοτικά ματς, από την αρχή έως το τέλος του, ένα γκολ ήταν αρκετό για να το κρίνει. Ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Πανθρακικό, στην Κομοτηνή για την 27η αγωνιστική της Super League, χάρη στο γκολ του Αντονί Λε Ταλέκ.
Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα από το Περιστέρι, μετά από αυτή της προηγούμενης (26ης) αγωνιστικής, εντός έδρας απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Και μαθηματικά στη Football League ο Πανθρακικός, ο οποίος απέχει 9 βαθμούς από την παραπροτελευταία, Βέροια, με 3 αγωνιστικές να απομένουν.
Ωστόσο, η "βασίλισσα του Βορρά" υπερτερεί στην ισοβαθμία καθώς οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, ωστόσο η Βέροια είχε νικήσει 2-0 στην Κομοτηνή, στις 29 Οκτώβρη του 2015.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης
Βοηθοί: Γεώργιος Κάλφογλου, Βασίλειος Λάμπρου
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Τσιάρας (74' Μπαϊκαρά), Ηλιάδης, Λαδάκης, Χασομέρης (84' Μουδούρογλου), Ντιγκινί, Ίγκορ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Μπρίτο, Ουσέρο, Σουμπίνιο (62' Στόιτσεφ), Ούμπιδες, Ματέι (81' Γροντής), Λε Ταλέκ (87' Παπαδόπουλος)
Γκολ: 21' Λε Ταλέκ
Κάρτες: 72' Χασομέρης, 72' Ίγκορ, 88' Αθανασιάδης / 78' Μπρίτο

Ανασκόπηση αγώνα:

Ο Πανθρακικός είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς της Κομοτηνής, δύο λεπτά μετά την έναρξή του, με τον Χασομέρη να κάνει το σουτ από τα δεξιά και την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ, από την εστία του Μπάρκα.
Στο 16ο λεπτό, ο Ίγκορ ντε Σόουζα είδε την μπάλα μετά την προσπάθειά του να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών του Ατρομήτου, ο οποίος πέντε λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ. Ο Σουμπίνιο πέρασε όμορφη κάθετη μπαλιά στον Λε Ταλέκ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, το πλασέ του Γάλλου φορ ήταν εύστοχο και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Αθανασιάδη.
Ύστερα από ένα λεπτό, στο 22', ο Χαβιέρ Ούμπιδες από τα αριστερά έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα καθώς έφυγε από τα πόδια του Αργεντινού, πήρε κατεύθυνση έξωθεν της εστίας του Αθανασιάδη. Με τη συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών, ο Ματέι βρέθηκε αντιμέτωπος με τον γκολκίπερ του Πανθρακικού ύστερα από μπαλιά του Σουμπίνιο, αλλά δεν κατόρθωσε να τον νικήσει.
Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ματς στην αναμέτρηση, ο Χασομέρης βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου, αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ των Περιστεριωτών, Βασίλη Μπάρκα. Στο 68', ο Ματέι έκανε το σουτ από ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά περνά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη.
Δύο λεπτά αργότερα, στο 70', Μπίτολο και Μπρίτο συνεργάστηκαν άψογα, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου πήγε πάνω στον Αθανασιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου