Τελευταία Νέα

10/4/16

29η Aγωνιστική Super League : Πανθρακικός - Ηρακλής 0-3

Ο Ηρακλής έβαλε στην Κομοτηνή τέλος στο αρνητικό του σερί των τελευταίων αγωνιστικών επιστρέφοντας στις νίκες με το 0-3 επί του Πανθρακικού για την 29η και προτελευταία στροφή της φετινής Superleague. 
Σε λάτιν ρυθμούς ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες στο παιχνίδι στο ΔΑΚ Κομοτηνής με το 0-3 επί του Πανθρακικού για την 29η και προτελευταία στροφή της φετινής Superleague. Σκόρερ οι Λεοζίνιο, Ρομάνο και Περόνε για τους "κυανόλευκους".
Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου σκόραρε και πάλι μετά από τρία παιχνίδια και επέστρεψε στις νίκες μετά από έξι σε ένα παιχνίδι γοήτρου και για τις δύο ομάδες. Κι αυτό γιατί τόσο ο Πανθρακικός έχει γνωρίσει τον υποβιβασμό του και ο Ηρακλής δεν προλαβαίνει τα playoffs.
Οι "κυανόλευκοι" φρόντισαν να βάλουνε τις βάσεις στο πρώτο ημίχρονο με το γκολ του Λεοζίνιο στο 17’ κρατώντας το καλύτερο για το τέλος. Σε ένα δίλεπτο οι δύο από τις τρεις αλλαγές του τεχνικού του "Γηραιού" πέτυχαν από ένα γκολ. Ο Ρομάνο στο 88’ και ο Περόνε στο 89’ που διαμόρφωσαν το τελικό 0-3.
Η ταυτότητα του αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Παρασίου (Ημαθίας)
4ος διαιτητής: Κύζας (Δράμας)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Τσιάρας, Ηλιάδης (85’ Χαβίτο), Μπαϊκαρά (58’ Γαβριηλίδης), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ιγκόρ (65’ Μουδούρογλου).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Στάμου, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης (85’ Τσότρας), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (75’ Ρομάνο), Βέλλιος (79’ Περόνε).
Γκολ: Λεοζίνιο 17’, Ρομάνο 88’, Περόνε 89’
Κίτρινες: Ρούσσος 23’, Τσιλιανίδης 38’, Ιντζόγλου 48’, Καραγκούνης 76’.
Κόκκινη: 90’+1’ Ιντζόγλου (με δεύτερη κίτρινη)
Ανασκόπηση αγώνα:
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πιο φουριόζος δείχνοντας να θέλει να φύγει με τη νίκη από το ΔΑΚ Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό. Στο 2’ ο Αθανασιάδης μπλόκαρε το γυριστό σουτ του Βέλλιου από την προσπάθεια του Λεοζίνιο. Ο τερματοφύλακας του Πανθρακικού στο 5’ φώναξε και πάλι παρών μετά τη συρτή σέντρα του Κυριακίδη αφού ο Βέλλιος δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή. Με τα λεπτά να περνούν ο Πανθρακικός αρχίζει να ισορροπεί το παιχνίδι αλλά στο 17’ ο Ηρακλής έκανε το 0-1 με τον Λεοζίνιο μετά την εκτέλεση φάουλ του από αυτό που είχε κερδίσει ο Ζαμπάζης.
Το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται πιο δυνατό και τον Πανθρακικό να θέλει να απειλήσει με το σουτ του Ηλιάδη στο 30’ αλλά η μπάλα θα βρει στον Ντιγκινί που ήταν μπροστά στον Γιαννίκογλου και υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ. Στο 33’ ο Γιαννίκογλου θα μπλοκάρει τη μπάλα από τη κεφαλιά του Χασομέρη μετά τη σέντρα του Ντιγκινί, ενώ ο Ηρακλής απείλησε εκ νέου στο 41’ με την κεφαλιά του Βέλλιου από τη σέντρα του Καραγκούνη αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Κι όσο για τη τελευταία φάση μέχρι να αποχωρήσουν οι δύο ομάδες για τα αποδυτήρια ήρθε στο 42’ με τη νέα κεφαλιά του Χασομέρη μετά τη σέντρα του Καραγκούνη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανθρακικός απείλησε στο 46’ με το πολύ καλό σουτ του Ντιγκινί αλλά η μπάλα πέρασε άουτ για να έρθει η απάντηση του Ηρακλή με ένα πιεστικό του δίλεπτο. Στο 53’ μετά το γύρισμα του Μοντέιρο η μπάλα θα κοντράρει από το σουτ του Ιντζόγλου από το ύψος του πέναλτι για να ακολουθήσει η κεφαλιά του Βέλλιου. Στο 54’ ο Αθανασιαδης απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Μοντέιρο με το σουτ που ακολούθησε από τον Λεοζίνιο η μπάλα να κόντραρε και να πέρασε κόρνερ και μετά την εκτέλεσή του στο 55’ η μπάλα θα περάσει άουτ από το σουτ του Τσιλιανίδη.
Ο Ηρακλής συνέχισε να είναι πιεστικός προς την εστία του Αθανασιάδη αλλά δεν μπόρεσε να φθάσει τελικά στο δεύτερο γκολ. Ειδικότερα στο νέο δίλεπτο που είχε δέκα λεπτά μετά. Στο 64’ ο Αθανασιάδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Λεοζίνιο και στο 66’ το πλασέ του Τσιλιανίδη κόντραρε με τη μπάλα να πέρασε σε κόρνερ. Στο 77’ η μπάλα πέρασε άουτ από την κεφαλιά του Ρούσσου με την γηπεδούχο ομάδα να άγγιξε το 1-1 στο 78’ αλλά ο Τσιλιανίδης απέκρουσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μουδούρογλου. Στο 80’ η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Ποτουρίδη.
Στο Ηρακλής κράτησε όπως φάνηκε το καλύτερο για το τέλος με καταλυτικό ρόλο να παίζουνε η είσοδος των Ρομάνο και Περόνε στο παιχνίδι. Στο 83’ ο Αθανασιάδης αρνήθηκε καταρχήν σε Περόνε που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού και Τσιλιανίδη το 0-2 αποκρούοντας σε κόρνερ από όπου μετά την εκτέλεσή του ο Καρασαλίδης έστειλε τη μπάλα άουτ. Δεν το κατάφερε όμως και στο 88’ όπου ο Τσιλιανίδης βρήκε τον Ρομάνο που με όμορφο τελείωμά του διπλασίασε τα γκολ των "κυανόλευκων". Ένα λεπτό μετά ο Αργεντινός σκόρερ του Ηρακλή βρήκε τον συμπαίκτη και συμπατριώτη του Περόνε που διαμόρφωσε το τελικό 0-3΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου