Τελευταία Νέα

10/4/16

29η Aγωνιστική Super League : Βέροια - Skoda Ξάνθη 1-1

Ο Γιουσούφ με ένα τέρμα του στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε το 1-1 απέναντι στην Ξάνθη δίνοντας τον βαθμό στη Βέροια.
"Χρυσή" αλλαγή για τον Ελευθερόπουλο αποδείχτηκε η είσοδος του Γιουσούφ στο ματς στο 75'. Ο μεσοεπιθετικός της Βέροιας κατάφερε να κάνει το 1-1 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων δίνοντας έτσι τον έναν βαθμό στην ομάδα του.
Η Ξάνθη ήταν εκείνη που είχε προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με αυτογκόλ του Ναζλίδη σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.
Από την αρχή της η αναμέτρηση είχε ρυθμό με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ με το τελικό 1-1 να θεωρείται δίκαιο αποτέλεσμα αφού τόσο η Βέροια όσο και η Ξάνθη είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα τέρματα.
Το φιλμ του αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό Γήπεδο Βέροιας
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος
Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης, Γιώργος Γεωργιάδης
Βέροια (Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Νέτο, Μαλόν, Πούγγουρας, Σιόντης, Μπαλάφας (75' Γιουσούφ), Άρτσε (85' Ξομπλιος), Μαγέφσκι, Μεληκιώτης (64' Μάνος), Ανάκογλου, Ναζλίδης.
Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Βασιλακάκης (82' Καπετάνος), Σκουρτάι, Φλίσκας (45' Παπαστεριανός), Νιέτο, Γούτας, Καρυπίδης, Καμαρά (60' Ορφανίδης), Ντιμιτρόφ.
Γκολ: 92' Γιουσούφ /29' Ναζλίδης (αυτ) 
Κάρτες: 66' Καμαρά, 88' Μαξεβανίδης
Το ματς:
Το παιχνίδι ήταν από τα πρώτα του λεπτά ανοικτό ανάμεσα σε δύο ομάδες αδιάφορες βαθμολογικά. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στην Ξάνθη αφού ο Καντιμοίρης είπε όχι σε μία κεφαλιά του Καρυπίδη μόλις στο 7ο λεπτό.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μεληκιώτης σουταρε με τον Ζαρόπουλο να μπλοκάρει την μπάλα. Ο ρυθμός του αγώνα παρέμεινε υψηλός με τον Ναζλίδη να χάνει καλή ευκαιρία στο 13 μετά από κόρνερ του Νέτο, αφού η κεφαλιά του από καλή θέση ήταν άστοχη. Η επόμενη καλή στιγμή στο ματς ανήκε και πάλι στους γηπεδούχους. Οι παίκτες της Βέροιας βγήκαν σωστά στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ εντός περιοχής του Ανάκογλου εξουδετερώθηκε εύκολα από τον Ζαρόπουλο.
Από εκεί και πέρα η Ξάνθη ήταν εκείνη η οποία άρχισε να ανεβάζει στροφές και τελικά να φτάνει στο γκολ. Στο 29' μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στην περιοχή της Βέροιας, ο Γούτας σούταρε η μπάλα βρήκε πάνω στον Ναζλίδη ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μάλιστα, το τέρμα είχε αρχικά χρεωθεί στον παίκτη της Ξάνθης, αλλά στη συνέχεια φάνηκε ότι ήταν αυτογκόλ του Ναζλίδη.
Στο 40' δεν μέτρησε σωστά γκολ της Βέροιας αφού ο Μαγέφσκι ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Φλίσκας γύρισε το πόδι του και παραχώρησε τη θέση του στον Παπαστεριανό με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για βαρύ διάστρεμμα.
Πίεσε η Βέροια και δικαιώθηκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια ήταν εκείνη η οποία πίεσε για να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης με την Ξάνθη να περιορίζεται σε πιο αμυντικό ρόλο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 58΄με τον Μαγιέφσκι να κάνει το σουτ αλλά την μπάλα να σταματά στα σώματα.
Στη συνέχεια ακολούθησε ένα τετράλεπτο ξέσπασμα της Ξάνθης. Νιέτο και Ντιμιτρόφ δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0 για τους φιλοξενούμενους με τον Καντιμοίρη να κάνει δύο μεγάλες επεμβάσεις. Από εκεί και πέρα η Βέροια ανέκτησε και πάλι την κυκλοφορία της μπάλας αλλά οι παίκτες του Ελευθερόπουλου δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. 
Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς θα ολοκληρωθεί με τη Ξάνθη να φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από φάουλ του Νέτο ο Γιουσούφ βρέθηκε εντός περιοχής και με ωραίο σουτ, στη δεξιά γωνία του Ζαρόπουλου, κάνοντας το τελικό 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου