Τελευταία Νέα

10/4/16

29η Aγωνιστική Super League : ΑΕΛ Καλλονής - Ατρόμητος 2-4

Ο Ατρόμητος νίκησε στη Λέσβο με 4-2 την Καλλονή και εξακολουθεί να ελπίζει υπό προϋποθέσεις για είσοδο στα play off. Ματέι, Ουσέρο, Μπρίτο και Λε Ταλέκ οι σκόρερ των Περιστεριωτών.
Την τέταρτη διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε στη Λέσβο ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου συνέτριψε 4-2 την Καλλονή και εξακολουθεί να έχει ελπίδες για είσοδο στα play off. Πώς; Να "πέσει" η αφαίρεση βαθμών που του επιβλήθηκε εξαιτίας των επεισοδίων με την ΑΕΚ, αλλά και να μην εξασφαλίσει άδεια ο Πανιώνιος.
Όλα αυτά, ασφαλώς, με την προϋπόθεση ότι στην τελευταία αγωνιστική ο Ατρόμητος θα νικήσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, και παράλληλα ο ΠΑΣ δεν θα επικρατήσει εκτός έδρας την Ξάνθη, διότι στην ισοβαθμία οι Ηπειρώτες υπερτερούν του Ατρόμητου (τον έχουν κερδίσει δύο φορές εφέτος).
Το φιλμ του αγώνα:
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης
Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Μιχάλης Δόσης (Αθηνών)
4ος: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Γιορέντε, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Βαλιός (62' Ευαγγελιδάκης), Γιουκαρής (78' Χατζηδημητρίου), Μανούσος, Φαβάλι, Ξύδας (84' Γκαμάγκας).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τρ. Δέλλας): Μπάρκας, Κούρος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Κεϊτά (64' Γροντής), Ουσέρο, Μπρίτο (84' Λημνιός), Ματέι, Σουμπίνιο (74' Στόιτσεφ), Λε Ταλέκ.
Γκολ: 52' Μανούσος, 57' Αναστασιάδης - 5' Ματέι, 6' Ουσέρο, 60' Μπρίτο, 77' Λε Ταλέκ
Κάρτες: 39' Ούκα, - 51' Κεϊτά, 87' Φυτανίδης
Κόκκινη: 90'+1 Φυτανίδης.
Ανασκόπηση αγώνα:
Εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς από τον Ατρόμητο. Στο 5' η ομάδα του Περιστερίου άνοιξε το σκορ (0-1), όταν ο Ματέι με πλασέ από το ημικύκλιο, μετά από γύρισμα του Κιβρακίδη, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στην αμέσως επόμενη φάση έγινε το 0-2. Ο Μπρίτο κατέβηκε τη μπάλα από τον άξονα, έδωσε  στον Ουσέρο, ο οποίος με πλασέ από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των Περιστεριωτών. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σημειώσουν και τρίτο γκολ πολύ γρήγορα, στο 13', αλλά το τακουνάκι του Κεϊτά πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 20' νέα καλή στιγμή για τους "κυανόλευκους". Ο Λε Ταλέκ πίεσε στην προσπάθεια να εκμεταλλευτεί λάθος της άμυνας, αλλά η προβολή του δεν βρήκε στόχο. Άλλη άξια αναφοράς ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου δεν έγινε στη Λέσβο. στο 50' ο Γκόλιας εκτέλεσε κόρνερ, ο Μανούσος έκανε την κεφαλιά στο πρώτο δοκαρι, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 51', ωστόσο, η ΑΕΛΚ κέρδισε πέναλτι. Ο Κεϊτά, πρώην παίκτης της Καλλονής, ανέτρεψε τον Γιουκαρή και στο 52' ο Μανούσος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Νίκησε από το σημείο του πέναλτι τον Μπάρκα και μείωσε σε 1-2. Η ανεβασμένη ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου κατόρθωσε στο 57' να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.
Από εκτέλεση κόρνερ ο Αναστασιάδης με εκφαλιά ισοφάρισε σε 2-2. Μέχρι εκεί όμως, γιατί ακολούθησε... καθίζηση. Στο 60' ο Ατρόμητος πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Μπρίτο με προβολή από τη μικρή περιοχή, μετά από σέντρα του Ματέι έκανε το 2-3. Στο 77' ήρθε και τέταρτο γκολ για την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Ο Δαύκος απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Ματέι από την περιοχή (η μπάλα χτύπησε και στο δοκάρι) και ο Λε Ταλέκ που ακολούθησε τη φάση, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή (2-4).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου