Τελευταία Νέα

12/5/16

Άρης - Εθνικός Αγιονερίου 3-1 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Άρης νίκησε 3-1 τον Εθνικό Αγιονερίου σε φιλικό που έγινε την Πέμπτη (12/5) στο "Κλ. Βικελίδης". Στραμμένα τα βλέμματα στον Καμερουνέζο εξτρέμ, Μοχαμαντού Σαμάντ, που δοκιμάζεται από το Νίκο Αναστόπουλο. 
Φιλικό με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου έδωσε ο Άρης την Πέμπτη (12/5) στο "Κλ. Βικελίδης".  Ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και ποδοσφαιριστές και να αποκομίσει συμπεράσματα. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Καμερουνέζος ακραίος επιθετικός Μοχαμαντού Σαμάντ, που ανήκει στη γαλλική Μαρσέιγ.
Τα γκολ των "κίτρινων" πέτυχαν οι Βασίλης Κωνσταντινίδης στο 9’, Λεωνίδας Κυβελίδης στο 22’ και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου στο 60’ (και τα τρία τέρματα με σουτ), ενώ για τoυς φιλοξενούμενους είχε μειώσει ο Στεφανίδης (45’) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Βουτσιάς, Τσουμάνης, Μελισσάς, Μαζουλουξής, Τάτος, Καζναφέρης, Ντούνης, Κυβελίδης, Κωνσταντινίδης, Σαμάντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τζινάρ, Ιντζίδης, Σαμαρόπουλος, Ν’  Λουντούλου, Καλογέρης, Κόκε, Ρόβας, Καπνίδης, Πόι, Ανδρεάκος, Μπουλγκουρίδης, Ιακωβιδης.
Εθνικός Ν. Αγιονερίου: Γιώτας, Δαλιανόπουλος, Κουκουλέκης, Παλάσκας, Λουϊζίδης, Μιλκούδης, Μπούζουρας, Μήτσιος, Στεφανίδης, Παπαδημητρίου, Μπελίτσας.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Παπαλαζαρίδης, Γκοντζίδης, Ευθυμιάδης, Πιπινίκας, Φραγκής, Δουζδαμπάνης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου