Τελευταία Νέα

13/5/16

Ατρόμητος : Τέλος ο Φερνάντο Ουσέρο!

Και επισήμως παρελθόν αποτελεί για τον Ατρόμητο ο Φερνάντο Ουσέρο. Ο Ισπανός μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες και έπειτα από μια γεμάτη σεζόν είναι σε αναζήτηση ομάδας.
Πρόωρα ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Ατρόμητου με τον Φερνάντο Ουσέρο. Ο 32χρονος Ισπανός χαφ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/5) στα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιο που είχε με τους Περιστεριώτες. Στη μία σεζόν που έμεινε στους "κυανόλευκους" έπαιξε σε 36 παιχνίδια και σημείωσε 2 γκολ. Επιθυμία του Ουσέρο, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα μετέφερε ο ίδιος, είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Η ανακοίνωση: 
"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ο Φερνάντο Ουσέρο δεν θα συνεχίσει μαζί μας την περίοδο 2016 – 17. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του. Για την συμβολή του στην πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση στην ιστορία της ομάδας μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".
Ο Ουσέρο δήλωσε: 
"Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους αυτού του υπέροχου συλλόγου για τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Περιστέρι.  Ειδικότερα τον πρόεδρο κύριο Γ. Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κ. Γιάννη Αγγελόπουλο οι οποίοι από την πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω μέλος της ομάδας και να προσαρμοστώ άμεσα. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και να ευχηθώ σε αυτόν τον υπέροχο σύλλογο να έχει πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου