Τελευταία Νέα

4/5/16

Παναθηναϊκός - Καλλιθέα 3-2 (ΦΙΛΙΚΟ).

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση στην Λεωφόρο της Καλλιθέας με 3-2 με σκόρερ τους Μπεργκ, Λουντ και Καλτσά. Εικοσιδύο παίκτες χρησιμοποίησε ο Στραματσόνι.
O Παναθηναϊκός επικράτησε την Τετάρτη (4/5) το απόγευμα σε φιλικό της Καλλιθέας με 3-2 με τον Αντρέα Στραματσόνι να κάνει αρκετές δοκιμές και να δείχνει κάποια πράγματα ενόψει της έναρξης των play offs σε μια εβδομάδα ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι χρησιμοποίησε και τους 22 παίκτες που είχε στην διάθεση του.
Ο Ιταλός έπαιξε και πάλι 4-4-2 με ρόμβο χρησιμοποιώντας τον Βιγιαφάνιες πίσω από τους Μπεργκ, Λέτο ενώ στην άμυνα έδειξε να προτιμάει τον Κουτρουμπή ως παρτενέρ του Μολέντο λόγω του τραυματισμού του Τελάντερ και να μην εμπιστεύεται τον Σάντσεθ ή τον Ταυλαρίδη.
Από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού στη φιλική αναμέτρηση ήταν ο Ρόμπιν Λουντ ο οποίος είχε τρομερή διάθεση και πέτυχε και ένα γκολ για τους πράσινους ενώ και οι Μπεργκ, Λέτο είχαν τρεξίματα και ήταν μέσα στις φάσεις. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Καλτσά, παρά το γεγονός ότι έπαιξε μόλις δέκα λεπτά. Ο νεαρός άσος πέρα από το νικητήριο γκολ που σημείωσε για το τριφύλλι είχε και ένα ακόμη χαμένο τετ α τετ.
Το τριφύλλι αντιμετώπισε κάποια προβλήματα κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, όχι τόσο στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο και ιδίως από τη στιγμή που έγιναν μαζεμένες αρκετές αλλαγές στην αμυντική διάταξη των πράσινων.
Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα στο σκορ όταν στο 26' ο Λέτο έπαιξε το ένα - δυο με τον Μπεργκ με τον Σουηδό να κάνει με σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0. Στο 32' οι πράσινοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Λουντ κέρδισε το «ριμπάουντ» από δική του προσπάθεια και με πλασέ πέτυχε το 2-0.
Με την συμπλήρωση δυο λεπτών στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με ψηλοκρεμαστό σουτ του Μασένα, ενώ στο 56’ έφτασαν στην ισοφάριση καθώς βγήκαν στην αντεπίθεση και, μετά από ασίστ του Τζάκσον, ο Μασένα σκόραρε για δεύτερη φορά.
Ο Παναθηναϊκός όμως πίεσε για ένα γκολ που θα του έδινε τη νίκη και το πέτυχε στο 89' της αναμέτρησης. Ο Εσιέν βρήκε με ωραία βαθιά μπαλιά τον Καλτσά, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γκέκα και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Στιλ (62’ Κοτσόλης), Μέστο (64’ Μαρινάκης), Μολέδο (64’ Ταυλαρίδης), Κουτρουμπής (64’ Σάντσεθ), Νάνο (64’ Χουχούμης), Ζέκα (81’ Καλτσάς), Αμπέντ (70’ Εσιέν), Λούντ (70’ Εβαντζελίστα), Βιγιαφάνιες (70’ Βλαχοδήμος Π.), Λέτο (62’ Μπουμάλ), Μπεργκ (78’ Κλωναρίδης).
Καλλιθέα (Λ. Καραδήμος): Μιχελής (35' Τσεκρέζι, 65' Γκέκας), Μουκτάρης, Ευαγγέλου, Σταμόπουλος, Λεβέντης (70' Χαλικιάς), Κατσικογιάννης (60' Κότας), Τεγούσης, Νταβίντ, Φράγκος, Τσίπρας, Ντουρμισάι. Στο β' έπαιξαν οι: Νόνης, Τσώνης, Τζάκσον, Γκίνης, Σταύρου, Ηλιάδης, Σμυρλής, Μασένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου