Τελευταία Νέα

5/5/16

Πλατανιάς : Ανανέωσε ο Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς!

Ο Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς αποδέχτηκε την πρόταση του Πλατανιά και ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα των Χανίων υπογράφοντας συμβόλαιο για δυο ακόμη χρόνια.
Παίκτης του Πλατανιά για δυο χρόνια ακόμη θα παραμείνει ο Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς καθώς ο Σέρβος μέσος συμφώνησε με την πρόταση της ομάδας των Χανίων και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δυο ακόμη ετών.
Ο έμπειρος άσος ήταν σε συζητήσεις τις προηγούμενες μέρες με τους ανθρώπους του Πλατανιά και τα βρήκε σε όλα και για αυτό και επήλθε συμφωνία, έπεσαν οι υπογραφές και υπήρξε και η σχετική ανακοίνωση από πλευράς των κρητικών.
Ο Στανισάβλιεβιτς έγινε ο δεύτερος παίκτης στον Πλατανιά μετά τον Γουνδουλάκη που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα ενώ οι συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές συνεχίζονται.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για δύο ακόμη χρόνια με τον Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς.
O Σέρβος μέσος της ομάδας μας, που φέτος είχε 21 συμμετοχές και δύο ασίστ, αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε:
“Το να συνεχίσω την καριέρα μου στον Πλατανιά ήταν κάτι που το επιθυμούσα πολύ και για αυτό ήθελα να μείνω για παραπάνω από έναν χρόνο. Αυτό έγινε και είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με το νέο συμβόλαιο που υπογράψαμε.
Ελπίζω η νέα σεζόν να είναι ακόμα περισσότερο επιτυχημένη από την φετινή. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό γιατί θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Μαθιουλάκη και τον κόουτς κ.Παράσχο, αλλά και όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου