Τελευταία Νέα

17/5/16

Παναιτωλικός : Ανανέωσε ο Γιώργος Κούσας!

Ο Γιώργος Κούσας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναιτωλικού και την επόμενη περίοδο καθώς τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Αγρινίου.
Παίκτης του Παναιτωλικού και την επόμενη σεζόν θα παραμείνει ο Γιώργος Κούσας καθώς συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Αγρινίου. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άρη, Απόλλων Καλαμαριάς, Γιάννινα και πήγε στον Παναιτωλικό το καλοκαίρι του 2010 όταν η ομάδα ήταν στην Β' Εθνική θα αγωνιστεί για έβδομη συνεχή σεζόν στην ομάδα του Αγρινίου.
Ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος για την ανανέωση και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και στην σχετική ανακοίνωση της συμφωνίας των δυο πλευρών:
"Για έβδομη συνεχόμενη σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Παναιτωλικού ο Γιώργος Κούσας. 
Ο αρχηγός της ομάδας μας υπέγραψε συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και δήλωσε:
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Είμαι χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα μου. Εύχομαι στο νέο πρωτάθλημα να έχουμε περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες»".
Ο Κούσας έχει συμπληρώσει 180 συμμετοχές σε Super League και Football League με την ομάδα του Αγρινίου ενώ έχει πετύχει και δέκα γκολ. Ο έμπειρος αμυντικός ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά με 29 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου