Τελευταία Νέα

17/5/16

Η Μπενφίκα αγόρασε τον Κώστα Μήτρογλου!

Μήτρογλου
Ο Κώστας Μήτρογλου είναι πια και επίσημα 100% ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, με τους "αετούς" να ανακοινώνουν πως υπέγραψε για 4 χρόνια.
Το απόγευμα της Τρίτης ο Κώστας Μήτρογλου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Μπενφίκα και πλέον ανήκει 100% στους "αετούς".
Η ομάδα της Λισαβόνας ανακοίνωσε την απόκτηση του 27άχρονου Έλληνα επιθετικού, για τον οποίο έδωσε 7.000.000 ευρώ στην Φούλαμ.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι 4 ετών, μέχρι το 2020 δηλαδή και έχει μάλιστα ρήτρα 45.000.000 ευρώ. Μην σας κάνει εντύπωση η τόσο μεγάλη ρήτρα, καθώς Μπενφίκα, Πόρτο και Σπόρτινγκ βάζουν τέτοιες ρήτρες σχεδόν σε όλους τους παίκτες τους.
Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι για κάθε χρόνο συμβολαίου θα λαμβάνει 1,8 εκατ. ευρώ, ενώ με τα μπόνους το ποσό θα αγγίζει τα 2,2 εκατ. ευρώ. Ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο για τον διεθνή φορ, που τον καθιστά ενδεχομένως τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή αυτή την εποχή!
"Ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος που να συνεχίσω να είμαι μέλος για τα επόμενα χρόνια αυτού του τεράστιου συλλόγου", έγραψε στο twitter ο Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου