Τελευταία Νέα

30/5/16

Παναιτωλικός : Ανακοίνωσε τους Μιγκέλ Ροντρίγκες και Λουίς Ρότσα!

Αρότσα, Ροντρίγκες
Μιγκέλ Ροντρίγκες και Λουίς Ρότσα είναι και επισήμως παίκτες του Παναιτωλικού. Οι δύο Πορτογάλοι υπέγραψαν για τρία χρόνια στην ομάδα του Αγρινίου και αποτελούν τις πρώτες προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν.
Οι πρώτες μεταγραφές του Παναιτωλικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι γεγονός. Οι Πορτογάλοι Μιγκέλ Ροντρίγκες και Λουίς Ρότσα υπέγραψαν τριετή συμβόλαια με τους Αγρινιώτες, τους οποίους θα ενισχύσουν από εδώ και στο εξής.
Ο Μιγκέλ Ροντρίγκες είναι γεννημένος στις 16 Μαρτίου το 1993 και έχει ύψος 1.88. Από το 2012 αγωνίζεται στη Νασιονάλ, με την οποία έχει παίξει σε 63 παιχνίδια (έχει σημειώσει 1 γκολ). Έχει περάσει και από τη Λεϊρία, ενώ είναι διεθνής με τις μικρές ηλικιακά Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.
Ο Ρότσα είναι αριστερός μπακ και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κέβιν, με τον οποίο ο Παναιτωλικός δεν συμφώνησε.
Η ανακοίνωση: 
"Η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο άρχισε σήμερα με δύο σημαντικές προσθήκες. Ο Μιγκέλ Ροντρίγκες και ο Λουίς Ρότσα υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, με τριετή χρονική διάρκεια.
Έως τώρα αγωνίζονταν σε ομάδες της Πορτογαλίας, ο Ροντρίγκες στη Νασιονάλ και ο Ρότσα στη Γκιμαράες. Ο πρώτος γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου 1993 και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ο δεύτερος γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1993 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου