Τελευταία Νέα

1/6/16

Κύμη : Ανανέωσε ο Βασίλης Μπρατσιάκος!

Με τον Βασίλη Μπρατσιάκο για πέμπτη διαδοχική σεζόν θα συνεχίσει η Κύμη που ξεκινάει τον προγραμματισμό για την παρθενική της χρονιά στην Α1.
"Συταγή που κερδίζει δεν αλλάζει" λέει ο θυμόσοφος λαός κι αυτό φαίνεται πως το γνωρίζουν στην Κύμη που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή που τους έφερε στα "σαλόνια" του ελληνικού μπάσκετ. Ο Βασίλης Μπρατσιακός θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν για πέμπτη σεζόν να καθοδηγεί τον σύλλογο της Εύβοιας. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία το 2012 όταν η Κύμη έπαιζε στην Α' ΕΣΚΑΣΕ μετράει τέσσερις συνεχόμενες ανόδους ως πρωταθλητής και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην ξέφρενη πορεία που διαγράφει η Κύμη στο ελληνικό μπάσκετ.
Ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Αλέξανδρος Θεοδώρου και ο Μπρατσιάκος δεν χρειάστηκαν πολλά ραντεβού μέχρι να αποφασίσουν τη συνέχιση της συνεργασίας τους κι έτσι πλέον μπορεί να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Εκτός απροόπτου στο τεχνικό τιμ θα παραμείνουν ο άμεσος συνεργάτης του Μπρατσιάκου, Ισίδωρος Κουτσός, ο γυμναστής, Δημήτρης Πασπαλάς και ο γενικός αρχηγός, Μάρκος Κολώκας. Αντίθετα με τους προαναφερθέντες παρελθόν αποτελεί ο κόουτς Νίκος Κότσιαρης, ο οποίος έπειτα από τρεις σεζόν αποχωρεί από την ομάδα της Κύμης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει :
"Η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή Νίκο Κότσιαρη, στον οποίο εύχεται καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Ο Νίκος Κότσιαρης ανήκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας τις τελευταίες τρεις σεζόν και είχε μεγάλη συνεισφορά στην κατάκτηση ισάριθμων πρωταθλημάτων. Κατά την διάρκεια της θητείας του στον Σύλλογο μας επέδειξε άψογο επαγγελματισμό και ήθος, αποτελώντας πρότυπο συνεργάτη. Ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς τον Νίκο Κότσιαρη για όλα όσα προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με τις καλύτερες των εντυπώσεων θεωρώντας τον φίλο της ομάδας και της πόλης μας και του ευχόμαστε πάντα τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου